14 november 2013

Sverige / asylgalenskap

Skebo herrgård med anor tillbaka till 1700-talet är den sista i raden av slott, herrgårdar och lyxiga hotell som förvandlas till förläggningar för olagliga asylsökare som kommit till Sverige. Över 100 asylsökare kommer nu att bosätta sig i den vackra slottsmiljön nära Roslagen i Sverige.

   

Hodja

2 Kommentarer:

Knute sa...

Somalisk familie på 12 fikk millionvilla

Sim salabim

Kort tid etter at denne historien så dagens lys skal kommunen ha vært aktive på boligmarkedet og funnet millioner av kroner til familiens nye hus. En luksusvilla fra 1936 på 186 kvadratmeter med nesten 900 kvadratmeter stor tomt ble på rekordfart kjøpt inn på skattebetalernes regning.

Nå har Ahmed og Madina og deres 10 barn rikelig med plass både inne og ute.

Pensjonister kastet ut

Samtidig som denne saken kom det fram at kommunen skal ha kastet ut 24 pensjonister fra eldrehjemmet Solvändan i Mariefred. Dette for å spare ni milllioner kroner som skal brukes på hjemmetjenesten i kommunen.

http://hodja.wordpress.com/2013/11/12/luksurios-herregard-blir-asylmottak/#comment-252254

Knute sa...

FREDRIK REINFELDT möter under den gångna veckan Erdogan från Turkiet... och markerar med sin slipsfärg - grönt - att Sverige och den svenske statsministern ställer upp för islam som religion och islamismen som ideologi.

Muslimska Brödraskapet och 'Projektet' i Sverige

http://missionxp.webblogg.se/2013/november/muslimska-brodraskapet-och-projektet-i-sverige.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.