25 november 2013

Var tyst!I Sverige är det farligt att vara ärlig,  visa på det absolut uppenbara och påpeka sanningen, om den är obekväm.
Många, som tex. Mark Steyn ,och Geert Wilders, har betalat ett högt pris för det.

Sanningen gör ofta ont, men i Sverige ska man var "snäll" och tyst.  Att vara "snäll" är det högsta goda, där alla moraliska värden är inkluderade, eller från vilka de härrör.
För en socialist/liberal är det ingen skillnad mellan ett faktum som inte är "snällt" och något som inte är sant.

 Läs Thoralfs blogg och också Gates of Vienna.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Materiellt lider inte svensken tvärtom, knappast själsligt heller. "Individen" i riket är fråntagen alla rättigheter alla initiativ som avviker från den rena socialistiska läran. Det är ingen konst att vara oärlig i Sverige samtliga medborgare är vid födseln kriminellt belastade.

Anonym sa...

Det är också så i Sverige att det råder konsensus då det gäller inkompetensen hos våra representanter, politiker såväl som journalister. Läste just att 90 % av ansökningar inom både näringslivet och offentliga jobb fås utan att skicka in ansökan om jobbet. Det blir då någon slags inavel, om man får uttrycka sig lite djärvt. Inga "nya och oprövade kort" göre sig besvär.

Knute sa...

Så har det åter hänt: ”en 21-årig Skärholmenkille mördade 27 i Beirut”. Sådana här tickande bomber vandrar dagligen omkring hos oss i full frihet och en vacker dag … Det är naturligtvis bara en fråga om ”när” och inte ”om”!

Expressen skriver om en ”svensk” terrorist som mördade 27 människor i Beirut. Skärholmskillen, Mouin Abou Zahr, 21, född och uppvuxen i staden Saida i södra Libanon är en av två självmordsbombare som ligger bakom terrordådet mot iranska ambassaden i Beirut i tisdags. 2011 fick vi i Sverige den stora ”äran” att försörja honom.

– Vi tog honom till Sverige för att komma bort från den religiösa miljön i Libanon, säger självmordsbombarens morbror till Expressen.

Jo tack, vi ser hur mycket det fungerade när nu Zahr sprängde sig och 27 andra människor i luften i tisdags i Beirut.

http://www.exponerat.info/svensk-libanesterrorist-mordade-27-manniskor/

http://varstundisverige.blogspot.se/2013/11/sverige-ny-stormakt-om-carl-bildt-far.html

Angola är det första landet i världen som stänger moskèer för att sätta stopp för islam. I Polynesien demonstrerar man mot islam: ”Nej till islam. Nej till imam!”, ”Ja till svin, Ja til kvinnan”, och
«När Tahitis flagga hissas i topp, lever grisarna gott."

http://spydet.blogspot.se/2013/11/oprr-mod-islam.html

http://www.jihadwatch.org/2013/11/angola-reportedly-bans-islam-destroys-mosques.html

Steve sa...

Obama-regimen griper in mot giriga pianolärarna! Wall Street Journal berättar. Federal Trade Commission mot Music Teachers National Association! Med 22,000 medlemmar, därav många kvinnor som ger lektioner i sitt hem.
- Men i MTNA:s stadgar står att man -- lyssna noga! -- ska respektera andra lärare, och inte aktivt försöka få elever från andra lärare. Det handlar om stora pengar -- $30 i timmen i snitt (fast somliga lärare tar bara $5). Här måste ”staten” gripa in!
- MTNA har inte råd att slåss mot Obama. Man ändrade genast sina stadgar, men deras 12 anställa måste nu få fram de tusentals (!) dokument som FTC kräver. Chefen, Gary Ingle, har lagt ner ”hundreds upon hundreds” timmar sedan mars månad.
- Nu har FTC drivit igenom ett avtal: Vid varje MTNA-möte framöver måste man högt läsa upp en varning till medlemmarna att inte tala om priser eller elev-rekrytering. Det måste posta den här varningen till alla sina 22,000 medlemmar, och förstås lägga ut den på sin web site. Och man ska kontakta alla de 500+ som bara är ’affilierade’ och få dem att underteckna ett papper att de ska följa de här reglerna.
- Jag orkar inte längre! Läs själva! ”Anti-trust compliance program … training against potential crimes of robber-baron piano teachers. Regular reports to FTC. Antitrust compliance officer.” Och det här ska tillämpas minst 20 år framåt.
- Ni är rätt vansinniga i USA numera, eller hur? Ni som styr, alltså. Eller röstar fram de styrande.
Wall Street Journal, 28 nov 2013.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.