22 november 2013

Vem dödade JFK?

         

I dag är det 50 år sedan det hände och de bland oss som är gamla nog, minns exakt var vi befann oss när vi nåddes av nyheten.
Under alla dessa år har det spekulerats om vad som verkligen skedde den där ödesdigra dagen i Dallas, Texas men vi lär nog aldrig få veta sanningen.

  Några J.F.K. konspirationsteorier skyller på maffian, en del ger CIA skulden och andra skyller på Extremhögern eller Vänstern. Rodger Stone har just kommit ut med en ny bok, "The Man Who Killed Kennedy:The Case Against LBJ." och han förkastar alla ovanstående teorier och lägger hela skulden på LB Johnson.

 Stone hoppas kunna bryta igenom "motståndet i media" och visar på alternativa teorier om mordet. Han säger att LBJ är den sammanhållande länken i en konspirationskedja som involverar många andra.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

I kväll kl.18 visas en miniserie om JFK på TV2 i tre delar.
Det påstås att den är förbjuden att visas i USA.
Är det sant och i så fall varför.?
Heima

Berit sa...


Familjen Kennedy försökte stoppa filmen i januari 2011 och History Channel bestämde sig för att inte visa den med ursäkten att den inte var "historiskt riktig".
Maria Shriver och Caroline Kennedy var drivkrafterna och hade inflytande över flera av TV stationer. Serien visades i april samma år av ReelzChannel,

Anonym sa...

Här är en intressant länk om mordet på Kennedy
http://www.paulcraigroberts.org/2013/11/21/kennedy-assassination-november-22-1963-50-years-later/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.