25 december 2013

Barack O’Claus Is Comin’ to Town

För att komplettera den fullständiga omvandlingen av Amerika, måste texter av julsånger skrivas om, inte bara för att rensa bort allt som har att göra med kristendomen, utan också för att återspegla värdesystemet för Hopey Changey USSA.


2 Kommentarer:

Steve sa...

Kölner-domens julmässa med kardinal Meissner blev lite ovanlig: En barbröstad kvinna rusade upp på altaret för att protestera mot Vatikanens abort-motstånd. ”I am God” stod det på hennes överkropp som förklaring. Minsann. - Men det handlade inte ens om en minut innan hon var bortförd.
- Det var tydligen FEMEN Germany som var i farten. (FEMEN kommer ju annars från Ukraina, och är kända från domkyrkan i Moskva. Nu har de flickorna frigetts av Putin.)
- FEMENs bilder här.
- Eller här. ”Varför gjorde hon inte detta i en moské”, frågar någon. Och det kan man ju undra. Borde bli mer spännande.

Steve sa...

”36 Times Obama Said You Could Keep Your Health Care Plan”. Men det var då det. 4 november kom tillägget ”Om det inte har ändrats”. Nu bör du (som amerikan) inte räkna med att få behålla din försäkring...
Youtube, 5 nov 2013. 2m53s.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.