18 december 2013

Beach Bum


Dags för Obama att belöna sig själv med semester igen. 17 dagar på Hawaii har han ju verkligen gjort sig förtjänt av och han behöver inte betala en enda penny själv. Skattebetalarna står för hela kalaset.

 “Traditionellt” tillbringar obamafamljen julen i ett hus som de hyr på ön Oahu med privat strand och en enastående utsikt.  Det kostar 24,500 per vecka, vilket är mer än vad många familjer tjänar under  ett år i dessa dagar.  Om Obama “traditionellt” firade jul på Hawaii innan han blev president och betalade för det med egna pengar, var det nog hos hans mormor.

Förra året måste Obama avbryta sin semester pga. budgetdiskussioner men i år verkar det som Congress kommer att godkänna en två-årsbudget före jul.

 I England är man upprörd över att den kungliga familjen kostar 57,8 miljoner i underhåll varje år så hur mycket kostar den kejserliga familjen i USA varje år?
Enbart Hawaiisemestern kostar 4 miljoner. Kom ihåg att engelsmännen gnäller över 57,8 miljoner när ni försöker er på en gissning. Tror ni att det är 60 miljoner?… 100 miljoner?… 500 miljoner? …

Svaret är 1,4 miljarder. 

 Mycket av det går till livvakter och säkerhetsåtgärder och sedan placerar man Obama på en scen 2 meter från en schizo som tidigare har rykte om sig att vara våldsam.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Tur att inte republikanerna har fått igenom sin vilja i Sverige. :)

Angela

Anonym sa...

Angela
Lite märklig kommentar är det väl ändå. Skulle du kunna förklara den oss som inte förstår?
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.