01 december 2013

Dagens Sverige styrs av en sekt

Den falske seriemördaren “Thomas Quick” erkände fler än 30 mord och dömdes för åtta av dem. Idag är han frikänd. Men ett antal mördare går fria därute.

Många var insyltade i rättskandalen: läkare, psykoterapeuter, poliser, minnesexperter, försvarsadvokater, åklagare, tingsrätter, samt dåvarande justitiekanslern Göran Lambertz. Kretsen kring den falske seriemördaren utgjorde en sekt.

Julia Caesar skriver:

"Svensk strävan efter konsensus till varje pris skapar ett gynnsamt klimat för sektbildningar. Allra tydligast ser vi det i invandringspolitiken, där sju partier driver fortsatt massinvandring och ett enda parti utgör opposition."

Inte konstigt då att Göran Lambertz för några år sedan uppträdde som islamiseringens anförare. 2007 hittade han på att det är ett brott mot sekretesslagen när Migrationsverket kontaktar de asylsökandes ambassader för att skaffa nya pass åt dem (i stället för de pass de kastat bort vid ankomsten till Sverige). Därför beslöt han att inga asylsökande får skickas hem.

Hur skulle man då kunna lösa den frågan? Lambertz svarade:

"Så föreställer jag mig att man måste ta upp det på politisk nivå, på regeringsnivå, med det andra landet."

Vilket svepskäl! Det kan ju ta hundra år. Ska FN inblandas också? Detta är ju overkligt, ska det inte gå att utvisa människor från Sverige längre?

Lambertz är beryktad för att vilja censurera vad som publiceras i tidningar och visas på TV, och förmodligen också vad som skrivs på bloggar. I egenskap av justitiekansler uppmanade han dem att inte kränka religioner och deras företrädare. I samma veva godkände han dock kassettbanden från Stockholms moské med muslimska uppmaningar att döda judar. Den sortens uppvigling hade han inget emot. Den högste representanten för rättsväsendet, den som ska värna svenska medborgares trygghet visade sig vara en föraktlig förrädare.

2 Kommentarer:

Steve sa...

Läs mer om Thomas Quick på Wikipedia:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Thomas_Quick

Och på Murderpedia:
http://www.murderpedia.org/male.Q/q/quick-thomas.htm

Anonym sa...

Detta visste jag inte om Lambertz och det förändrar totalt min uppfattning om honom.

Stefan

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.