04 december 2013

Deprimerande ny trend - miljöpartistiska rap-artister

"Vi måste överbrygga klyftor mellan människor... Alla har rätt att grilla korv," säger Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin.

Jason Diakité, mer känd som rapparen Timbuktu, är ett av namnen i Miljöpartiets grupp mot främlingsfientlighet. Precis som Fridolin hycklar han om att "överbrygga klyftor". Med våldsbejakande texter som syftar till att skrämma svenskarna till tystnad och underkastelse:

"Det var nånting dom sa, att jag har mordhotat Jimmie.
Ha, Sebbe fucking Staxx gör vad han vill
Så Säpo är ni med? Här kommer ett hot till!
Kungsgatan med Soran, hade jag varit med
Hade jag tagit järnröret och lagt dom i koma, alla tre.
Yeah, fuck SD med Jimmie i spetsen
Sänker en, sänker två, ja då springer nog resten."

Det är inte bara Sverigedemokrater som är offer för det invandrade rashatet, det drabbar alla svenskar. Ett axplock ur svenskhataren Michael Alonzos texter:

"Död, död, död åt alla präktiga blonda vikingar… Ni kommer att drabbas av en terror som kommer att förfära er och ni kommer att få bevittna mer än död… Jag hatar era jävla arschlen."

Denna sångtext rörde våra behjärtade politiker till den milda grad att de skänkte 14 miljoner av skattebetalarnas pengar till hans förening "Ungdom mot Rasism".

Som jag skrivit tidigare, Sveriges och EU:s galna makthavare är kommunister och påstår sig hylla alla människors lika värde, men brunt är en nyans av rött. Ett folkmord på svenskarna är på gång.

Läs mer om Fridolin & Co på bloggen Vår stund i Sverige

2 Kommentarer:

Knute sa...

Det orättvisa i hela den här historien är att med medias och etablissemangets välsignelse får Timbuktu nu fortsätta sin karriär medan medlemmar i Sverigedemokraterna lever farligare idag än vad de gjorde igår, tack vare Timbuktu.

Det är ingen tvekan om att låten är riktad till arga våldsamma ungdomar i socialt utsatta förorter där det redan förekommer upplopp. Syftet med låten är att hetsa en grupp ungdomar som redan är våldsamma mot ett parti som vänstern inte gillar. Om nu Timbuktus låt blir någon sorts vallåt i valet 2014, kommer Sverigedemokrater inte kunna kampanja utan att riskera att bli misshandlade.

http://www.nimatown.blogspot.se/2013/12/ar-timbuktu-fascist.html

Knute sa...

Definition av folkmord

En samordnad plan för olika åtgärder som syftar till att omintetgöra de väsentliga grundvalarna för livet för nationella grupper, i syfte att förinta grupperna själva. Målen för en sådan plan skulle vara upplösningen av de politiska och sociala institutionerna, kultur, språk, nationella känslor, religion, och den ekonomiska förekomsten av nationella grupper, och förstörelsen av den personliga säkerheten, frihet, hälsa, värdighet och till och med livet för de personer som tillhör dessa grupper...

http://varstundisverige.blogspot.se/2015/03/en-djavulsk-plan-for-de-europeiska.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Genocide_definitions

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.