17 december 2013

Att vara politiskt korrekt räcker inte för att platsa i muslimgänget

Den svenska offentligheten är helvriden. Tidningen Expressen har skickat ut våldsvänstern att förfölja folk. Artisten Jason "Timbuktu" Diakité har uppträtt i riksdagen för att göra reklam för sin låt om att slå Jimmie Åkesson gul och blå. Och den dystre statsministern har hållit ett dystert jultal, kanske han börjar inse att det inte hjälper att vara politiskt superkorrekt samt en åttondel afrikan, han får nog inte leka med Foujan Rouzbeh ändå:

”Idag är det revolutionsromantikern och asylaktivisten Foujan Rouzbehs tur att förklara vilka som inte platsar på hennes sida. Det handlar förstås om svenskar:

'I praktiken finns det både ett vi och ett ni. Ni är vita, män, medelklass och cis-personer. Ni är normen och ni är i majoritet. Ni utger er för att vara Jason utan att ha någon aning om hur det är att vara Jason.

I videon 'Jag är Jason' läser olika personer upp samma tal som Jason höll i riksdagen. Tomas Ledin är en av dessa, och jag undrar hur han kan känna samma saker som jag och dela mina erfarenheter? Tomas är inte Jason. Och om han nu är det, så kan jag omöjligt vara Jason.'
('Cis' avser någon som känner sig hemma i sitt kön, till skillnad från en transperson.)

Det är lite synd om Tomas Ledin. Han har tagit del tillräckligt mycket av den offentliga debatten för att veta att det gäller att omfamna massinvandring och islam, då det är det nya och spännande, men han trodde nog inte att hans etnicitet skulle leda till att han inte heller kunde bli helt accepterad i de politiskt korrekta kretsarna. Innan man går över till en sida, bör man känna till hur den sidan ser ut. Varför en svensk väljer att förnedra sig för att få tillhöra svenskhatare och muslimer som bara bryr sig om andra muslimer kan te sig märkligt, men det ligger i linje med det västerländska mönstret av relativiserande, tolerans och självförakt.”

Jag är Jim

3 Kommentarer:

Knute sa...

En undersökning visar att 54 % av muslimerna i Västeuropa lider av ‘Occidentophobia’, alltså de gillar inte västerlänningar. Någon integration av dem är inte att hoppas på. Tvärtom för de ständigt fram sina positioner. Ingen vågar protestera offentligt. För tio år sedan var det annorlunda, man hade elfte september 2001 i färskt minne, men nu råder tystnadens spiral.

http://www.document.no/2013/12/ytringsfrihet-under-press-europas-muslimer-vil-tilbake-til-rottene/

mullis sa...

jag förstår inte vad han skulle in i denna smet, han är bara så tragisk,
trodde han dom skulle ta honom till sig, dom vet antagligen inte ens vad han är för en.

Knute sa...

Dörren flög in i bostaden och satte sig i väggen fyra meter bort. Expressens kampanj gav effekt.

En sprängladdning exploderade utanför en Sverigedemokratisk politikers hem i Arlöv på tisdagskvällen. Mannen ifråga är en av dem som hängts ut av Expressen efter tidningens samarbete med vänsterextremistiska Researchgruppen.

http://avpixlat.info/2013/12/18/explosion-hos-sd-politiker/#more-80922

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.