03 december 2013

En liten historielektion apropå Rosa Park nedan

 Abraham Lincoln var Republican. Al Gore ljög när han sa att hans far röstade för Civil Rights Act,  när han satt i senaten. Pappa Gore röstade emot den.

 Democrats motsatte sig Civilrättslagen och försökte politiskt sabotera omröstningen.  Det var inte förrän Lindon B. Johnson  drog i gång sitt Great Society som Democrats började fjäska för svarta.

"Välfärdsprogrammen" har gjort mer skada än nytta för svarta. Det bröt sönder den svarta familjen och har ersatt fäder med matkuponger, fria bostäder och underhållsbidrag.  De har avsiktligt hållit  svarta  i fattigdom och beroende av regeringen.  Det har hållit dem outbildade genom att skicka dem till dåliga skolor.

 LBJ hade rätt när han sade att välfärdsprogrammen skulle "göra att  n*&^#*  röstar på  Democrat i flera generationer". Och LBJ hade inga problem med att använda  N-ordet!

1 Kommentarer:

Steve sa...

Majoritetsledare Harry Reid sade i september, till reportrarna: ”Låt oss sluta med de här infantila politiska spelen -- till exempel om health care för oss senatorer och vårt folk. Vi ska bli med i exchanges (”växlarna”), så säger lagen, och så gör vi.”
- Men lagen säger också [det tar tid att hitta det!] att kongressledamöterna får bestämma om deras folk ["committee and leadership staffers"] får ha kvar sina gamla (statliga) försäkringar.
- Och så har Reid gjort. (Bara han, av höjdarna.) De får ha kvar sina gamla försäkringar. ”Vi följer bara lagen", säger hans språkrör.
- Vanliga amerikaner får förstås inte göra så. Plebsen. De måste gå till HealthCare.gov, och se om de kommer igenom där. (Det är väl tveksamt, det. Trots allt vad O. säger.)
CNN, 4 dec. 7383 kommentarer just nu.
Breitbart, 4 dec. Lite kortare. Futtiga 407 kommentarer.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.