26 december 2013

En verklig Patriot

Storbritanniens kanal 4 har för vana att sända en alternativ julhälsning efter drottningens årliga tal.
Detta år fick Edward Snowden den äran, men nästan omedelbart tog man bort videon. Här är en del av hans meddelande och hela talet kan ni lyssna till här.Snowden är en verklig patriot som riskerat allt för att få oss andra att se vad de verkliga förrädarna - Obama, NSA, WallStreet, Kongressen och militärmaskineriet - gör för att förstöra landet.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiskt! I Sverige tillåter man på akademiska sjukhuset i Uppsala att filma dödskampen hos cancerpatienter. De politiskt ansvariga i regionen tillåts hånflina de anhöriga rakt upp i ansiktet då de förlorade målet i tingsrätten och tvingas att betala regionens juridiska kostnader med 600.000SEK!
Det är Obamas dröm som går i uppfyllelse bara det hänt i Amerika?
SU

Anonym sa...

Jag har alltid gillat Snowden (till skillnad mot Assange), som verkar ärlig och uppriktig när han slåss för vår rätt till privatliv.
Om Obama verkligen vore intresserad av att skydda USA mot "terrorism", så skulle han göra något åt den illegala invandringen över gränsen till Mexico där terroristerna tar sig över hur lätt som helst med både antrhax och andra biokemiska vapen. Det gör han inte varför motivet till övervakningen är rätt klar: Det rör sig inte om terroristbekämpning utan kontroll av icke-islamistiskt motstånd i USA och världen.
/SB

Knute sa...

NSA coworker tells about the real Edward Snowden: "A genius among geniouses", generous, great friend

http://www.forbes.com/sites/andygreenberg/2013/12/16/an-nsa-coworker-remembers-the-real-edward-snowden-a-genius-among-geniuses/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.