17 december 2013

Folkmord i Sydafrika

Den respekterade organisationen Genocide Watch placerar vita sydafrikaner i det sjätte stadiet av en folkmordsprocess. Det sjunde stadiet är fullständig förintelse.
 Allt utan att Nelson Mandela yttrade ett ord av kritik. ....
Ta en titt på detta:
 20 vita personer mördas varje dag i Sydafrika, och den totala antalet döda sedan 1994 uppgår till mer än 70.000.
I själva verket är världens farligaste yrke nu att vara Boer -bonde (vit Afrikaner) .
Mordfrekvensen är 310 per 100.000 (i London är mordfrekvensen 3 per 100.000). Antalet kommersiella lantbrukare år 1980 i Sydafrika var 128.000 - nu har antalet reducerats till mellan 20 och 30 tusen….

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit
Det skulle vara intressant att jämföra dessa mord med antalet mord på svarta under apartheid. Inte för att försvara apartheid, eftersom detta var ett avskyvärt system utan för att slå undan fötterna på dem som hävdar att morden på vita människor är en "rättmätig hämnd" för vad som gjordes under apartheid.
Jag sökte lite på nätet och hittade en diskussionstråd om detta på Flashback. Där sades att under 1948-94 dödades 21.000 svarta, men att i 90% av dessa fall gällde det svartas våld mot andra svarta i olika stamkrig eller personliga uppgörelser (ungefär som i Ruanda). Och att detta mördande trissades upp under de sista åren 1990-94. Vem kan glömma alla fall av necklacing mellan svarta under dessa år?
Har du några tillförlitliga siffror för denna tid, Berit?
/SB

Berit sa...

ANC skaffade sig sympati runt om i världen genom att påstå att de vita dödade miljontals svarta i Sydafrika. och ända till denna dag, tror människor i väst det.
Den här artikeln visar att ANC var ansvarig för långt fler mord av svarta mord än apartheid-regeringen någonsin var.

http://www.thetruthaboutsouthafrica.com/p/ancs-black-on-black-killing-spree.html

Apartheidregeringen dödade ungefär 7518 svarta människor under de 46 åren av apartheid. Således vitt mot svart.

Befrielserörelserna var ansvariga för 13482 politiskt motiverade mord. Alltså svart mot svart.

Anonym sa...

Berit
Det verkar som om apartheid inte gick ut så mycket på att mörda svarta utan att hålla raserna åtskilda, så att de inte blandades. En i för sig fullständigt absurd idé, naturligtvis. Men varifrån kommer dessa idéer ? De kommer ursprungligen från Darwins idéer om att olika raser var olika långt utvecklade. De svarta ansågs vara de primitivaste, och de hade stannat i växten, medan de vita var de som genetiskt utvecklats längst och fortfarande utvecklades. Således blev det viktigt att inte ha rasblandning ty då skulle den vita rasen degenereras. Detta är tanken bakom Apartheid. Och ursprunget till detta var Darwins teorier om evolutionen.
Är det då inte märkligt att de som påstår att de så starkt varit emot Apartheid (kommunister och socialister) så fullkomligt kritiklöst hyllar Darwins fullkomligt obevisade teorier om evolutionen?
Dessa teorier som omhuldats av både nazismen/fascismen och kommunismen och deras ideologier är genompyrda av anti-kristendom och har redan lett till 232 oskyldiga medborgares avrättning i dessa länder förutom de 100 miljoner som dog under de båda världskrigen. Dessa krig var faktiskt också var ett uttryck för Darwins teorier om "den starkares överlevnad".
/SB

Anonym sa...

De flesta är nog överens om att Andra Världskriget var ett resultat av Hitlers strävan efter "Lebensraum" för det tyska folket. Vad man i allmänhet inte känner till är att Hitler fick dessa idéer om "Lebensraum" utifrån sin besatthet av Darwins teorier.
Hur var det då med Första Världskriget?
1917 uttalade sig en berömd vetenskapsman vid Stanford University, Vernon Kellogg, så här: "Trosbekännelsen på det naturliga urvalets allmakt som baseras på våldsam och dödlig konkurrerande kamp är de tyska intellektuellas evangelium." 1918 sade det amerikanska historiker-förbundets president William Roscoe Thayer, följande: "Jag tror inte att det ohyggliga krig i vilket tyskarna i augusti 1914 störtade Europa, och vilket därefter har dragit in alla länder och alla folk, någonsin skulle ha utkämpats, eller åtminstone inte fått sådana gigantiska proportioner, om inte tyskarna hade hade fått fnatt på grund av teorin om den starkares överlevnad."
Dessa människor, nazister/fascister/kommunister, vars fanatism har orsakat två världskrig och ett exempellöst mördande och förtryck av befolkningen i sina egna länder - hur beskriver de sig själva? Jo, när de talar om sig själva så kallar de sig "progressiva", "politiskt medvetna" och "socialt medkännande". Och ANC är en gren på detta träd och beskriver sig på precis samma sätt. Märkligt blinda för bjälken i det egna ögat men uppmärksamhet på grandet i grannens öga.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.