10 december 2013

Islams tidtabell: Nu är det Centralafrikanska republikens tur att utsättas för svärdet


Videotips Hodja

Muslimer slaktar kristna "som kycklingar" i Centralafrikanska republiken, men svenska media framställer det som ett obegripligt inbördeskrig. Jaså, de slår ihjäl varandra där borta, tänker tidningsläsaren eller TV-tittaren förstrött och glömmer strax bort det hela, för nu kommer nästa nyhet som handlar om någon rap-artist som under en högtidlig ceremoni fått ett pris av kulturetablissemanget för att han i en text mordhotat Sverigedemokraternas partiledare. Rätt åt "rasister" som vill folkomrösta om moskébyggen, är prisutdelarnas motivering, fast i inlindade ordalag.

Moskéer är kommandocentraler för kriget mot icke-muslimer men i den svenska offentligheten framställs de som ett slags lustiga kyrkor. Dialog, det vill säga dialögn ska det vara. Man får inte sticka hål på ballongerna i de fina salongerna. Förljugenheten är till och med så stor att det ska hållas protestmöte med bokbål på Medborgarplatsen i Stockholm. Det handlar om boken "Invandring och mörkläggning" med uppgifter från Statistiska Centralbyrån. Sådant är "rasistiskt" att publicera! skriker den babblande klassen när de tänder brasan i 1930-talsstil.

-  -  -
15 % av befolkningen i Centralafrikanska republiken (CAR) är muslimer. Genom sin våldsutövning utövar de betydligt mer inflytande än deras antal berättigar dem till.

Islams tidtabell

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Bra reklam för boken ska genast beställa några ex

Knute sa...

Moské brändes ner på grund av att den var ett vapenlager. De kristna i Centralafrikanska republiken börjar bjuda motstånd. Mot islam duger det inte att vända den andra kinden till.

http://hodja.wordpress.com/2013/12/15/central-afrikanske-republik-car-moske-destrueres-pga-vabenfund/

Knute sa...

Frankrigs socialistiske præsident Hollande har nu sendt Fremmedlegionen til landet. Dengang det bare var muslimske militser der myrdede løs på de kristne, var der intet problem. Da lukkede man øjnene. Nu gøres der modstand. Slagsmålet begyndte – offeret slog igen. Så nu sættes Legionen ind. Lur mig om ikke formålet er at slå modstanden ned, så islamiseringen af den Centralafrikanske Republik kan fortsætte uhindret.

http://www.danritto.dk/files/begyndte_da_han_slog_igen.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.