12 december 2013

Journalistpartiet försöker förvandla Sverige till Nordkorea eller Iran

Kanske man borde installera TOR på datorn, ett program som gör det möjligt att kommunicera anonymt på internet. Den danska bloggen Voldposten skriver:

"En stor svensk tidning, Expressen, har skaffat sig namn och adresser till kommentatorer på olika bloggar som har yttrat sig om tidens viktigaste ämne, den muslimska massinvandringen. Dessa namn publiceras i tidningens stupstock under etiketter som 'främlingsfientliga', 'hatskribenter' och liknande. Avsikten är uppenbar: de ska mobbas. Förlora jobbet. Flytta från sin nuvarande bostad. Lämna staden. Ruineras. Eventuellt misshandlas eller mördas.

I skrivande stund håller den första dissident-kommentatorn på att avskedas: efter uthängningen riskerar en chef i ett kommunalt bolag i Landskrona att bli av med sitt jobb. Totalt har man 6.200 namn redo för skampålen och man har för avsikt att hänga ut dem på löpande band. Man betonar även att dessa 'entartete Elementen' representerar alla samhällsskikt, från professorer till gatsopare. En riktig massaker - eller snarare Kristallnacht - utspelas ett par kilometer öster om oss."

15 Kommentarer:

Knute sa...

Det är ofarligt att kommentera på Every Kinda People eftersom det är en Google-blogg. Däremot har Avpixlat och andra bloggar som använder Disqus drabbats.

Det är folk från Expo, AFA, Avkodat, Researchgruppen, Revolutionära Fronten med flera som hackat Disqus och försett Expressen med personuppgifter. Människor som Expos Robert Aschberg och tidigare dömda våldsbrottslingar från AFA. Hoppas att Disqus stämmer dem, och att Expressens ansvarige utgivare Thomas Mattson åtalas.

Disqus är en webbtjänst som används världen över för att folk ska kunna kommentera anonymt, förutsatt att de uppger sina mail-adresser. Disqus filosofi:

You don’t need to trade in your identity for the ability to speak up. The freedom to express how you want is what lets you be truly authentic.

http://disqus.com/about/

Anonym sa...

Knute
Efter vad jag förstår kan vem som helst skaffa sig t.ex. en fejkad gmailadress med ett mycket vanligt namn och ovanligt password utan att Research gruppen kan spåra det. Jag tror inte det är så lätt att spåra IP-adresser som är "rörliga", dvs. byts ut hela tiden. Om man ändå känner sig osäker kan man sända kommentarerna från olika kaféer på sta'n med Wi-Fi. Då tror jag inte att det går att spåra.
/SB

Knute sa...

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M), massinvandringshetsaren som under senare år framstår alltmer som en desperat despot, och om någon har ett farligt “vi och dom-tänkande” då han gjort klart att oliktänkande får finna sig i att bli misshandlade och attackerade, kommenterade idag Expressens åsiktsregistrering i samarbete med vänsterextrema Researchgruppen.

http://avpixlat.info/2013/12/12/reinfeldt-om-asiktsregistreringen/

Rättare sagt nämnde han inte med ett ord att tidningen sysslar med åsiktsregistrering utan tjatade om att "SD's fotsoldater gör grovjobbet på nätet". Ständigt framme med rasiststämpeln trots att varken SD's partiledning eller väljare är rasister. Att vara emot massinvandring handlar inte om hudfärg. Det är inte rasistiskt att ställa frågan om de som väller in över landets gränser har något att bidra med eller om de väntar sig att bli försörjda.

Anonym sa...

Jag är så arg att jag håller på att kvävas. Folk förlorar jobb och kommer nu att utsättas för lynchmob av ovannämnda bolshevik-ligister. Är det någon som tror att en chefredaktör för en slemmig kvällsblaska ställer till med detta bara för f****ing ratings?
Jag har flyttat till Sverige för 30 år sedan och lämnat en hårdför diktatur bakom mig. Nu har diktaturen hittat mig här i Sverige.

Knute sa...

Tack för en viktig kommentar, Anonym, den säger mycket i få ord! Tyvärr kommer den nog inte läsas av dem som skulle behöva läsa den, Sveriges vänstervridna makthavare.

Knute sa...

Is your computer´s camera recording you right now...?

"The FBI has been able to covertly activate a computer’s camera — without triggering the light that lets users know it is recording — for several years, and has used that technique mainly in terrorism cases or the most serious criminal investigations, said Marcus Thomas, former assistant director of the FBI’s Operational Technology Division in Quantico, now on the advisory board of Subsentio, a firm that helps telecommunications carriers comply with federal wiretap statutes."

http://www.washingtonpost.com/business/technology/fbis-search-for-mo-suspect-in-bomb-threats-highlights-use-of-malware-for-surveillance/2013/12/06/352ba174-5397-11e3-9e2c-e1d01116fd98_story_2.html

https://groups.google.com/forum/#!topic/10-news/pNVWfhzXd6g

Jacobssons tankar sa...

Jag trodde att åsiktsregistrering tillhörde länder som Sovjetunionen, där avskedades också människor som en följd av åsikter som inte var de som Kreml stod för. Eller Kina där man inte drar sig för att sätta in stridsvagnar mot oliktänkande. Den demokratur som vi levde i håller sakta men säkert på att bli en diktatur. Regeringen har inte mandat v för sin invandringspolitik, inte heller hade dom det då multikullti skrevs in i grundlagen. Det svenska folket är blåsta och bortgjorda. Hoppas att folket under nästa års val verkligen visar vad man tycker om den förda politiken.

Knute sa...

Ett socialdemokratiskt järnrör

SSU-ordförande i Halmstad, Manuel Gomez får gå efter att ha gjort sig skyldig till en rå och oprovocerad misshandel av en man i tjugoårsåldern. Bakgrunden till misshandeln uppges ha varit att brottsoffret uttryckt sympati för SD.

http://petjac1.blogspot.se/2013/10/ett-socialdemokratiskt-jarnror.html

Knute sa...

Plötslig jihad

Kronikør overfaldet af muslim under privat sammenkomst: “Jeg er blevet syet med fem sting i panden.”

Forleden bragte Jyllands-Posten en kronik af Sappho-skribenten Lars Mikkelsen, der kommenterede seks navngivne kulturradikales vægelsind i forhold til Muhammedtegninger og islamkritik. Natten til fredag blev han overfaldet i et tilfælde af ‘sudden jihad’.

http://www.uriasposten.net/archives/53724

Knute sa...

Varför jag tackar nej till svenska journalister

Skrupelfria människor som trycker på panikknappen när det inte finns någon anledning, och blir skyldiga till att människor mister livet. Det är den oansvariga svenska pressen, intellektuellt prostituerade, maktens angivarkår och hallickar. Det finns många, men den värsta för närvarande heter Thomas Mattsson. Över 6000 namn håller han inne med, och ingen av dem vet när han väljer att förstöra deras liv.

http://snaphanen.dk/2013/12/14/hvorfor-jeg-takker-nej-til-svenske-journalister/

Steve sa...

SvD Kultur skriver idag att ’ordet ”kulturelit” är så laddat för en svensk’. ”Vi (= ni lantisar) stämplar avancerad kultur som ett elitprojekt”! Usch ja.
- Och det blir ”allt svårare att tala om folkbildning, eftersom den termen förutsätter att det är okej att bilda folket.” - Ack ja. Ni proletärer ute i landet, alltså... Usch igen.
- ”Kultureliten” idag är ju en sorts maffia med de vanliga vänster-åsikterna. Man är alltigenom anti-kristen - men ser islam som något jättefint. Islam får man absolut inte säga något negativt om! - Man bor på Söder, och har aldrig varit i Alby eller Rinkeby - men tycker att invandring nerifrån Jemen är jättefint! Kulturellt, liksom! O.s.v.
- Kulturelit... Oss emellan: Finns det en enda författare som kan anses stor, i våra dagar? Vem då? (Vilhelm Moberg dog 1973...) Kompositör? Konstnär?
- SvD-artikeln finns här, men bry dig inte om att öppna den. Du har några få läsningar per månad bara...
(Fast det där med ’Nytt privat fönster’ - känner du till det?)

Knute sa...

Åsiktsregistreringen hade gett fängelse i USA

Disqus meddelade på torsdagen att man har kontaktat rättsvårdande myndigheter i USA med anledning av Expressens agerande.

http://www.friatider.se/asiktsregistreringen-hade-gett-fangelse-i-usa

Knute sa...

Aschberg med basebollträ jagar åsiktsregistrerade i TV-serien “Trolljägarna”

http://www.uriasposten.net/archives/53758

http://snaphanen.dk/2013/12/15/et-delt-folk/#more-173245

Knute sa...

- Thomas Mattsson är självklart bara mitt alias. Jag kör anonymt när jag uttalar mig för Expressen.

- Vad heter du egentligen?

- Erich Honecker, så klart.

Carl Bildt:

– FRA är utagerat nu. Enligt mina källor ska NSA sluta samarbeta med dem. De vill ha någon som är bättre på att luska bland vanligt folk.

http://erixon.com/blogg/2013/12/expressen-gor-som-fra/

Knute sa...

Vad jag finner riktigt jävla stötande en dag som denna är dock hur samma personer som från höga hästar fördömer två statliga myndigheter – FRA och Polisen – jublar när AFA och Expressen gör samma sak. Än mer stötande är att de fortsätter att jubla när AFA och Expressen använder sin insamlade information för att hänga ut privatpersoner, någonting som Polisen och FRA däremot inte gjort.

http://fnordspotting.blogspot.se/2013/12/fy-fan.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.