16 december 2013

S+M: Ropen skalla, slöjor åt alla

De tyska kristdemokraterna har bildat regering med socialdemokraterna, vilka genast utsåg en en kvinna med turkisk bakgrund till invandringsminister, Ayadan Özoguz.

Pi-News: "Hennes bröder Yavuz och Gürhan bedriver den fundamentalistiska webbplatsen "Muslim-markt" där de förnekar Israels rätt att existera och uppmanar till en bojkott av israeliska varor. Aydan Özoguz kräver en ny diskussion om slöjor. Varför det? Naturligtvis för att göra islamiseringens flagga i Tyskland presentabel. En muslimsk kvinna i en hög politisk ställning på en religiös mission."

Blir det likadant i Sverige? Efter Expressens åsiktsregistrering och statsministerns hotfulla uttalanden mot Sverigedemokraterna kan man misstänka det. Som en kommentator på Snaphanen skriver: "Min gissning är en 'samlingsregering mot rasism och främlingsfientlighet' som innefattar både S och M efter valet 2014."

9 Kommentarer:

Knute sa...

Efter Expressens dammsugning av kommentarer på Avpixlat vågar väl ingen kommentera längre. Men det är riskfritt att kommentera på Every Kinda People eftersom det är en Google-blogg. I och för sig vet Google allt om alla, men de låter knappast Expressen ta del av det.

Hackarna utnyttjade ett säkerhetshål i Disqus, ett amerikanskt bolag som sköter kommentarer åt tidningar och bloggar, och som redan är på gång att stämma tidningen. I Amerika är det olagligt att bära sig åt som Expressen gjorde, förmodligen även i Sverige men här sitter domstolarna i knäet på politikerna och journalisterna.

Så fortsätt skriv ditt hjärtas mening.

Anonym sa...

Knute
Jag tror också att det kommer att bli en samlingsregering med M och S i Sverige efter valet 2014. Reinfeldt har redan varit uppe hos Löfven och förankrat detta. Men då blir hela höger-vänsterskalan irrelevant och man får ett etablissemang (politiker + journalister) som tydligt kommer att stå emot den folkliga oppositionen. Jag tror att detta är oundvikligt. Men jag tror att det ändå är bra om C + KD + Fp kan försvinna eftersom de uppehåller illusionen om att det finns flera valmöjligheter inom det borgerliga blocket. Det gör det inte - alla lyder husse.
/SB

Anonym sa...

Svenskarna blir trälar igen, den gamla bondekulturen blir gällande: du ska jobba och betala skatt, men förvänta inte att få nåt tillbaka.
För skattepengarna går till "den nya eliten".

Knute sa...

Politiet i Kastrup Lufthavn er pragmatikere. De ved, svenske politikere hellere end gerne vil have asylsøgere fra Kastrup, så de lader som om de aldrig har set dem og lemper dem derover.

Vores nabolande hænger på en stor gruppe asylansøgere, som Danmark ellers skulle have taget sig af, fordi politiet i Københavns Lufthavn gennem et år i næsten alle sager ikke registrerede asylansøgere med foto og fingeraftryk, som det ellers kræves.

Nu kan man jo også se sådan på det, at de hellere vil til Sverige, så hvorfor forhindre dem.
Så vidt jeg kan regne ud så er en stor del af de her somaliere; de er sikkert kommet med fly fra Mogadishu til Istanbul og så videre til Milano og så til Kastrup.

Når de slipper igennem ‘uden papirer’, så gør de det nok ikke. For en stor dels vedkommende har de allerede ‘pas’ fra Sverige, idet svenske pas jo sendes til Somalia. Her finder en så en ‘næsten match’. Inden flyet lander i Kastrup indsamles passene, så de kan bruges igen.

http://snaphanen.dk/2013/12/16/geert-wilders-politician-of-the-year-in-the-netherlands/

Knute sa...

Tyskland är snart sagt det enda land i Europa som saknar ett “högerpopulistiskt parti”, dvs skeptiskt till EU och islam.

“En undersøgelse forudsiger, at højrepopulisterne næppe vil være til at fortrænge fra det politiske spektrum i landene Schweiz, Østrig, Holland, Danmark og Finland. Og desuden også i de større EU-lande såsom Frankrig (Front Nationale) og det britiske UKIP, som oplevede betydelig succes – med fatale følger ifølge studiet:

En af studiets yderligere erkendelser var, at euroskeptikernes krav ville brede sig til også de andre partier og påvirke disses standpunkter.”

http://hammersmeden.wordpress.com/2013/12/16/tysk-stiftelse-hojrepopulister-er-en-voksende-trussel-i-eu/

Dock inte i Sverige: här vägrar de övriga partierna att lyssna på SD utan fortsätter styvnackat sin marsch mot avgrunden.

Berit sa...

Skillnaden mellan moderata och extremister ligger endast i de sätt de använder för att nå samma slutmål. Radikalerna vill ha åtgärder nu. Moderaterna är beredda att vänta till demografin är på deras sida. Radikalerna vill spränga bussar. Moderaterna vill utöka antalet invandrare. Och båda dessa totalitära vägar leder i slutändan till Londonistan …. Daniel Greenfield

Anonym sa...

Höger-vänsterskalan har varit irrelevant sedan EU-inträdet och blev grundlagsfäst med Lissabonfördraget. Politiken är nyliberal.

Angela

Anonym sa...

Snarare stalinistisk.

Anonym sa...

Angela
Jag håller med den sista anonym. Politiken är inte "nyliberal" i EU utan är diktatorisk såsom i det stalinistiska Sovjet och har därför av många kallats EUSSR. EU-parlamentets medlemmar, som inte blivit valda (som personer) av någon vill bestämma allt över människors sociala och personliga liv. Precis allt. Det är inte 'nyliberalt' utan socialistiskt/diktatoriskt.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.