31 december 2013

Vill Europas folk verkligen ha det så här?

Ett nytt EU-projekt ska öka "rörligheten" hos nordafrikaner:

"Programmet Euromed Ungdom IV syftar till att stimulera och uppmuntra ömsesidig förståelse bland ungdomar i Europa-Medelhavsområdet, bekämpa stereotyper och fördomar och öka känslan av solidaritet bland ungdomar genom att främja aktivt medborgarskap. Det syftar också till att bidra till utvecklingen av ungdomspolitiken i partnerländerna i Medelhavsområdet. Programmet främjar rörligheten för unga människor och förståelsen mellan folken."

Nicolai Sennels skriver:

"Rörlighet = invandring. Om EU skulle vara något så när ärliga, skulle de bekämpa 'stereotyper' och 'fördomar' i Koranen. Men det kommer de inte att göra. De kommer att använda den största PR-budgeten - större än Coca Cola's - för att försöka hjärntvätta dig till att älska dessa 'rörliga' nordafrikaner och deras religion ..."

Dansk Folkepartis EU-parlamentariker Morten Messerschmidt lägger inte fingrarna emellan:

   

"Våra grundläggande värderingar är hotade. Vi genomgår vad jag vill kalla 'en civiliserad statskupp'. Inte ett angrepp med våld och makt som vi sett tidigare i historien. Men en statskupp utförd med avtal underskrivna av våra egna folkvalda.

Det som för närvarande pågår i Bryssel är en konsekvent insats för att tömma våra länder på demokratisk makt. Inte sedan det romerska riket har så mycket makt placerats på så få händer som det är i dag i Bryssel. Europas befolkningar är fullständigt frånkopplade."

Läs hela Messerschmidts tal här

3 Kommentarer:

Knute sa...

En ironisk video som avråder migranter från tredje världen att flytta till Bryssel

http://tundratabloids.com/2013/12/vlaams-belang-has-a-message-to-third-world-migrants-stay-put-youve-got-it-better-than-you-think.html

Knute sa...

Europa går ifrån en marknadsbaserad ekonomisk modell och är på väg mot totalitarism enl. sovjetisk modell, säger Steen Jakobsen, chefsekonom på danska Saxo Bank.
I en rapport som erhållits genom CNBC, ger Jakobsen en serie extrema prognoser, inklusive noll tillväxt för USA och en djupdykning i oljepriset nästa år.
När det gäller Europa pendlande mot kommunismen, säger Jakobsen att euroområdet kommer att fortsätta att lida av ekonomisk stagnation.
Som ett resultat, kommer Europeiska kommissionen att verka för en förmögenhetsskatt på dem med besparingar på mer än $ 100.000, förutspår han.

http://varstundisverige.blogspot.se/2014/01/europas-raddning-geert-wilders-och.html

Anonym sa...

Varför säger inte SD detta? Jag har väntat länge på det. Hur skall folk våga rösta i EU-valet om inte SD tar KLART avstånd. Lika illa med le Pen som vimsade i sitt senaste tal och inte klart kan fråga vad de menar med "rumsren" och tycker att folk skall folkomrösta. Nej det skall vi inte vi skall gå ur direkt och det ska stå i partiprogrammet. Vi skall inte bli ett , vad sa hon, protektorat??? Självständigt protektorat??? Det är inget jädra anamma utan så mesigt. Jag kan förstå att man inte vill skrämma bort väljare mestadels m som vill vara kvar i EU. För att inte skrämma bort måste vi som Dansk Folkeparti vara tydliga, tala om vad som pågår. EU håller ju på att med alla medel hjärntvätta våra ungdomar. På Avpixlat skrev M Dagerlind en bra artikel. Den skulle ha skrivits för länge sedan , och, ut med den. Det är detta sd skall prata om. Inte snällt svara på mediernas frågor. Gör som kungahuset. De lägger ut själva. Har de något att säga , säger de det utan medierna.
Angela

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.