05 januari 2014

Medierna fokuserar på hatbrott mot Stockholms moské, men ignorerar väsentliga detaljer

        

Uriasposten: “Eftersom Stockholms moské är en grogrund för judehat är det svårt att se meningen. Märkligt att nationalsocialister skulle ha problem med att måla hakkors (se foto).

En intressant detalj nämns inte. Hakkorsen vid moskéns huvudentré stod inte ensamma. Hur ska man tolka denna AFA-graffiti?”

        

Polisen borde göra en kemisk analys och se om färgen kom ur samma sprayburk.

Det är inte alls säkert att det var några "nazister" som utförde de valhänt målade hakkorsen på moskén, snarare att det var en provokation. Och den babblande klassen inklusive ärkebiskopinnan är inte sen att svälja betet och hetsa mot alla som inte vill ha muslimsk massinvandring. Dessa ska skuldbeläggas och fösas in i nazistbåset. Någon integration av de muslimska invandrarna har man för länge sen slutat prata om, nej fram med imamerna, motsättningarna ska piskas upp. Det demoniska samförståndet mellan vänster och islam har förgiftat hela samhället, självcensuren är grotesk, inte ens vid köksborden talar folk med varandra längre.

3 Kommentarer:

Knute sa...

Ser ut som gjort av någon som är van vid arabiska skrifttecken (kommentar på Uriasposten)

Video: En imam tagen på bar gärning när han vandaliserar sin egen moské, för att skylla på "vandaler"

http://www.youtube.com/watch?v=r9O5KPI4qTI

Knute sa...

Att fler invandrare stödjer Sverigedemokraterna handlar om att fler invandrare förstår att de lever i det svenska samhället och de är medvetna om att de problem som drabbar det svenska samhället drabbar också invandrare.

http://avpixlat.info/2014/01/01/darfor-borjar-invandrare-stodja-sverigedemokraterna/#more-82027

Anonym sa...

SD måste välja!Att aliera sig med kristna invandrare kan bli avgörande i kampen mot islamiseringen.Vi sitter i samma sjunkande båt och är tvungna att smarbeta.I annat fall så står muhammed med kniven i handen och vill följa sin lag som står i koranen. Hannibal

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.