24 januari 2014

Obamas regim-inkompetens, okunnighet och arrogans

Tidigare var det kutym att en ambassadör som skickades till ett land skulle kunna något om landet i fråga men efter “Hopp och Förändring” är det inte längre nödvändigt. Nu räcker det med att man donerat pengar till Obamas valkampanjer.
USAs nästa ambassadör i Norge, George Tsunis,  skänkte 500,000 dollar till Obama 2012 men vet tydligen ingenting om Norge.

Senator John McCain ställde frågor bl.a om Fremskrittspartiet, som är landets tredje största parti och Tsunis hade ingen aning om vad McCain talade om.
Tsunis svarade: "Det är några marginella element som har en mikrofon och spyr ut sitt hat. Och jag kan säga dig att Norge har varit mycket snabba att fördöma dem."

När McCain påpekade att de faktiskt är med i koalitionen som styr landet babblade Tsunis osammanhängande:
Jag är rättad. Jag vill lämna mitt svar på ... det är ett väldigt, väldigt öppet samhälle och den överväldigande mängden av norrmän och den överväldigande mängd människor i parlamentet känner inte på samma sätt."

Han refererade också till Norges PRESIDENT!!!

Men vi behöver inte oroa oss. Norge är en av USAs allierade så det spelar ingen roll om man förolämpar norrmännen. Se bara hur Obama behandlat Storbritannien.  Det viktiga är att inte stöta sig med Muslimska Broderskapet.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Kan undra om han kan peka ut Norge på en karta?
Rune

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.