22 februari 2014

Hela planeten är arg och verkar förbereda sig för krig


Venezuela är mitt i en revolution (i fall ni inte hört det). Befolkningen där har fått nog av de Socialistiska Arbetarnas Paradis. Precis som kommunistiska ledare alltid gör, reagerade presidenten på medborgarnas klagomål genom att kasta ledaren för oppositionspartiet i fängelse,  vilket bara gjort venezuelanerna  ännu argare.

Den här skylten säger:

"De talar som  Marx. Regerar som Stalin. Och lever som Rockefeller. Medan människor lider."

Samma sak pågar i Ukraina där Kiev faktiskt brinner. Demonstranter har ockuperat stadens Independence Square och statliga byggnader.

Syriens revolution fortsätter.  Ibland gör regeringen något hemskt men oftast verkar det som det är Syriens rebeller -  de som Obama vill hjälpa  - som skapar fler rubriker genom att mörda kristna, hellre än att faktiskt slåss mot regeringen.

Och på tal om att mörda kristna - ta en titt på vad som händer i Irak, Iran, Libyen, Egypten, Kenya, Nigeria, Pakistan, Sudan…och många andra ställen.

Medan allt detta händer besökte John Kerry (USAs statssekreterare) Indonesien och gissa vad han pratade om?
Global Uppvärmning!Glöm revolutioner, folkmord på kristna, sabelskrammel från Kina och Japan, gamla fiender som hotar varandra, och galna diktatorer med kärnvapen: Kerry säger att den stora faran som hotar världen är koldioxid.

Klimatförändringen är "världens kanske mest skräckinjagande massförstörelsevapen", säger Kerry, och jämför den med "terrorism, epidemier, fattigdom, och kärnvapen.  Han förbannade människor som ifrågasätter den globala uppvärmningen, hånade dem och jämför dem med de som tror att jorden är platt.
 
PS. Klimatförändringar och global uppvärmning är synonyma, förresten.  Klimatförändringar är bara ett nytt namn för samma bluff. De kunde inte kalla det Den Globala Uppvärmningen längre eftersom temperaturen mycket olämpligt slutade stiga för sjutton år sedan.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
Fint skrivet. Och du har allting klart för dig. Men vad som verkligen gör mig deprimerad är alla dessa människor som inte bryr sig om att ta reda på någonting. De är som zombies. Jag har sådana omkring mig.
/SB

Knute sa...

Does our silence on the crimes of Communism explain our silence on the totalitarianism of Islam? Is Uncle Sam once again betraying America?

http://tundratabloids.com/2014/03/diana-west-still-standing-after-trial-by-firestorm.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.