26 mars 2014

Dårarnas prins

Följande sägs vara ett citat av Vaclav Klaus:

“Faran för Amerika är inte Barack Obama, utan en befolkning som kan ge en man som han förtroendet att bli president. Det kommer att bli mycket lättare att begränsa och ändra de dårskaper som Obamas presidentskap åstadkom, än att återställa nödvändigt sunt förnuft och gott omdöme bland en depraverad väljarskara, villig att ha en sådan man som president.  Problemet är mycket djupare och mycket allvarligare än Mr Obama, som enbart är ett symptom på vad som felar Amerika. Att skylla på dårarnas prins får inte förblinda någon att se den stora samling dårar som gjorde honom till sin prins. Republiken kan överleva en Barack Obama, som är trots allt, bara en dåre. Det är mindre sannolikt att den överlever den mängd dårar som valde honom till  president. "

Al Sharpton är en av dem."Att få människor täckta, vilket sparar pengar för dem,  stoppa försäkringsbolagen från att diskriminera personer som redan är sjuka. Det är inte en katastrof, det är en gudagåva. Och vi har ytterligare en vecka på oss att bevisa det."

 (Lägg märke till årtalen längst upp till vänster i videon)

En undersökningen från i går fann att 60 procent tror att Obamacare sannolikt kommer att öka vårdkostnaderna  i det långa loppet. Tjugoåtta procent tror att deras egna kostnader troligtvis förblir oförändrade, och 11 procent sade att de trodde att deras kostnader skulle gå ner.
Väljarna tror också sjukvårdslagens inverkan på kvaliteten och tillgängligheten vad gäller försäkring kommer att vara mer negativ än positiv.

Litar de inte på Sharpton?

4 Kommentarer:

Anonym sa...

I wouldn't say this was shocking because we all know our gov't is no longer "for the people", but it sure sucks:
https://www.facebook.com/photo.php?v=589797007761126&set=vb.275776592496504&type=2&theater

Anonym sa...

Faran med "obamascare" förutom kostnader som i begynnelsen kommer att omfatta ca 20% av den Amerikanska ekonomin är förlusten för den enskilde medborgaren av den frihet konstitutionen en gång garanterade dem. Det vet vi svenskar allt om som tvingats in under det socialistiska oket. Det kommer garanterat att upprepas i USA.

Anonym sa...

Han blev vald för att han är svart och har en stor trut!

Heima

Berit sa...

Det är lättare att övertyga människor att tro på en lögn än det är att senare få dem att förstå att det var en lögn.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.