05 mars 2014

Förbud mot hemundervisning är exempel på tolerans…eller?


Familjen Romeike, som undervisar sina 6 barn i hemmet, måste fly från Tyskland eftersom de riskerade att hamna i fängelse och fråntas sina barn. Hemundervisning är olagligt i Tyskland och en domstol i USA gav dem asyl.
Men Obama-administrationen överklagade domstolens beslut och har arbetat för att få familjen deporterad och förvaltningen vann i måndags, när Högsta domstolen beslutade att det inte skulle höra Romeike-fallet igen utan deportera familjen.

 Home School Legal Defense Association har kämpat för familjen och Obama-administrationens hantering av situationen har väckt så mycket opposition bland allmänheten att man meddelade igår att Romeikes kan stanna i USA för gott.

Denna uppmuntrande seger ska nog inte invagga dem i en känsla av alltför mycket säkerhet.
 Den entusiasm som Obama-administrationen visade för att utvisa denna familj, och de motbjudande auktoritära argument de använde, bör vara en varningsflagga för alla som undervisar sina barn i hemmet.

Eric Holders Department of Justice ( DOJ) menar att Tysklands lagar mot hemundervisning inte utgör förföljelse och att förbud mot hemundervisning är nödvändigt för att ge barn en världsbild av "tolerans”.
 "Tysklands mål är ett öppet, pluralistiskt samhälle. Undervisning om tolerans till barn med olika bakgrund bidrar till att utveckla förmågan att samarbeta som en fullt fungerande medborgare i Tyskland."

Sann pluralism är avgjort inte den tyska regeringens mål. För att försvara sitt förbud mot hemundervisning, har Tysklands högsta domstol hävdat att ett "parallellsamhälle" av religiösa människor inte ska få utvecklas i Tyskland. Med andra ord, har den tyska regeringen förbjudit hemundervisning speciellt för att kväva åsiktsfrihet.

 Obama och Vänstern driver en övergripande kampanj för att krossa friheten.  Tro inte för ett ögonblick att de inte kommer att försöka göra samma sak eller någonting värre gentemot amerikansk hemundervisning när de får chansen och tror att de kan komma undan med det.

Det finns minst 12 miljoner illegala invandrare i USA som Obama är villig att ge asyl, men samtidigt gör de sitt bästa för att stoppa 8 kristna som kommit till landet lagligt ?
Familjen Romeike är fel sorts invandrare. Deras barn kommer inte att indoktrineras i socialismen i hela sitt liv, och kommer inte  att rösta socialistiskt.

Här är familjens bakgrund:1 Kommentarer:

Anonym sa...

Mänskligheten säljer sin själ och sin frihet till socialister utan att vara medvetna om det. Buuurrr!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.