03 mars 2014

Snart kommer våren...

Unga människor som levt hela sitt liv med folkvandringen tror kanske att den är en naturkraft, kanske det, men Sverige är extremt i sin naivitet. Människor i det här landet svävar en halv meter över marken, lever i överflöd förskonade från krig. Felet är att svenskarna inte vet vad demokrati är, de förväxlar det med konsensus, att alla tycker likadant. För hundra år sen var det Luthers katekes som gällde, nu är det motsatsen, skit och fuck och tatueringar är på mode men det är fortfarande samma gamla Jantelag.

Vem vet, kanske det behövs påspädning av arbetskraft i ett land som föder för få barn. Men om man tittar på till exempel Frankrike, England, Tyskland, Belgien, Holland, Danmark, Sverige, Norge och så vidare så handlar det knappast om om arbetskraft utan om invandring av analfabeter. Gränser behövs för att stoppa okontrollerad invandring från fattiga till rika länder.

Men lev kvar i er dröm tills verkligheten hinner ifatt er. Jag vet inte om man bör göra något men man måste se verkligheten. För femtio år sedan fanns 3 miljarder på jorden, nu finns 8 miljarder och våra västliga länder som stod för frihet är hårt trängda. Det har inget att göra med någon skuld för europeisk kolonialism eller om tyskarna var nazister.

Sverigedemokraterna har knappast något att göra med den generationens synder. För övrigt det enda parti i Sverige som står på judarnas och Israels sida. Inte heller går det att beskylla Dansk Folkeparti, eller Fremskrittspartiet som regerar i Norge tyvärr utan synbar nytta, ett land med 5 miljoner människor är en munsbit för 200 miljoner pakistanier.

Skandinavien hade mått mycket bättre av att ha styrts från Köpenhamn, en mötesplats för folk som kan tänka själva. Var finner du dem annars? Möjligen på internet, inte i verkliga livet. I Oslo och Stockholm är den politiska korrektheten närmast total.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.