08 mars 2014

Student tänder eld på sig själv

Medias lösning på problemet med muslimska terrorister är att ignorera det. Om det inte varit för bloggarna, skulle ingen utanför Atlanta ha hört talas om Saamer Akhshabi.

Han var en utlandsstudent från Iran vid Georgia Tech som satte eld på sig själv i sin lägenhet förra månaden. Det rapporterades under ett par dagar i lokala media men nådde aldrig ut till riksnyheterna.

     Akhshabi avled häromdagen efter att ha erhållit mer än 90-procentiga brännskador.       Brottsbekämpande myndigheter som utredde fallet fann sprängämnen och flera plastflaskor fyllda med bensin och fotogen - sådana man kallar Molotov Cocktails men:


"FBI meddelade att de inte fått fram några uppgifter eller bevis på brottsligt uppsåt i sin undersökning och att man också bedömt att Akhshabi inte utgjort något hot mot de övriga studenterna vid högskolan. Det förblir oklart vad han planerade att göra med det explosiva material som hittades i hans lägenhet.”

Det troliga är väl att han tänkte grilla korv, eller ???

På sin Facebook-sida visar han att han bryr sig om kvinnor och tycker det är bra att Obamacare  ger dem fria preventivmedel och mammogram.  Han stödjer också Obamas “förnuftiga förslag” att reducera vapenvåld, men nämner inte någonting om bensinbomber.


Tur att Akhshabi inte lyckades döda ett stort antal människor.  Pressen skulle ha varit tvungna att göra sig ännu löjligare genom att rapportera händelsen utan att nämna det faktum att Akhshabi var en muslim från Iran.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.