06 mars 2014

Varför är jag inte förvånad?


DNC , Democrat National Committee, höll sitt vintermöte i förra veckan och medlemmar ombads att förklara varför de tycker att Hillary Clinton är kvalificerad att bli president i USA. De kunde inte nämna en enda prestation förutom att hon är gift med Bill Clinton.

Kom ihåg att de intervjuade inte är den oinformerade Joe Sixpack från gatan, utan aktiva politiska medlemmar av den nationella kommittén.Några föreslog att Hillary "undvek misstag runt om i världen," och är därför kvalificerad för att bli president.  Verkligen? Betyder "Benghazi" ingenting?  I en underrättelserapport från Senaten  tidigare i år kritiseras både utrikesdepartementet och underrättelsetjänsten för att de inte förhindrade attacken som ledde till det brutala mordet på ambassadör Chris Stevens och tre andra amerikaner.

Men liksom Hillary Clinton säger hennes anhängare också “Vad har det för betydelse”.   Nancy Pelosi säger att Hillary är "den mest kvalificerade bland kvalificerade personen i modern tid att bli president.” Även om medlemmarna i den nationella kommittén inte har inte en aning om varför.1 Kommentarer:

Anonym sa...

Oj, Oj vad händer i USA och med dess röstberättigade. Först Obama och sen Hillary.
Trodde faktiskt någon skulle säga att hon skulle bli president som kompensation för att hennes man varit otrogen.

Amerikanerna verkar rösta med hjärtat istället för med huvudet. De tycker kanske det är politiskt korrekt
att rösta på henne.
Heima

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.