11 april 2014

Amnesti


 Pew Research Center fann att 75 procent av latinamerikanska invandrare och 55 procent av asiatiska invandrare föredrar en " mer omfattande regering med mer service”  och endast 19 procent av Hispanics och 36 procent av asiatiska invandrare föredrar en mindre regering .
Så ingen är förvånad över att tre fjärdedelar av latinamerikaner och asiater röstade för Obama  år  2012.
En  Congressional valundersökning visade att 69 procent av invandrarna stöder Obamacare .
Pew Research fann att 53 procent av Hispanics har en negativ syn på kapitalismen , vilket är fler än vad de knäppa anhängarna av Occupy Wall Street ansåg . Undersökningar visar även att Republicans betoning på patriotism och nationell suveränitet retar många invandrare .
De flesta infödda amerikaner anser att våra skolor ska lära eleverna att vara stolta över att vara amerikan men bara hälften av naturaliserade amerikanska medborgare håller med.

En undersökning som jämförde invandrarnas syn på den amerikanska konstitutionen och internationell lagstiftning är särskilt chockerande . Man fann att de flesta infödda medborgare ser vår konstitution som en högre rättslig myndighet än någon internationell lag , men bara en tredjedel av naturaliserade medborgare delar den uppfattningen .

De traditionella media inser betydelsen av dessa resultat . The New York Times medgav att  “de två snabbast växande etniska grupper - Latinos och Asian - amerikaner - är avgjort liberala.  Invandrare är väl till vänster om den amerikanska allmänheten i många viktiga frågor.
 Det är inte bara invandringspolitik som skapar starka band mellan latinamerikaner och Democrat Party,   utan också de grundläggande principerna för partiet: en generösare välfärdspolitik,  stark statlig inblandning i ekonomin och progressiv beskattning .
 Summan av kardemumman är att amnesti skulle vara självmord för den konservativa rörelsen .

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Allmän rösträtt leder i förlängningen institutionaliserad stöld och därmed till samhällets förfall.
/J_B

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.