02 april 2014

EU vill legalisera pedofili


Det jag tänker skriva om är mycket mer omfattande än man från början anar.  Liknande saker i andra länder tyder på att det har en och samma utgångspunkt, nämligen EU.
Taktiken bakom dessa fall är för vanliga människor så osannolik att de vägrar att tro det,
vilket bara ger "fienden” och hans taktik ett försprång.  Nej, låt mig börja på ett annat sätt:

De allra flesta honor blir rasande om man attackerar deras avkomma , och försöker rädda dem , om inte situationen i förväg är helt hopplös .
Det kulturkrig,  vi har hamnat i vad gäller invandringen från låg-utvecklade länder är inte öppet krig med vapen , men ett krig mot enskilda personer,  t.ex. med ständiga och ökande angrepp på folk på gatan, som snabbt slås till marken och sedan sparkas eller trampas på.  När det gäller kvinnor våldtas de .
Tro mig eller inte : idag ägnar man sig på högre ort i Europa åt en liknande taktik  : man attackera den enskilde , men inte fysiskt , utan med psykiskt övergrepp . Man hittar en anledning, den må vara aldrig så liten,  för att ta barnet från föräldrarna.  Anledningen kan vara som i Sverige att föräldrarna undervisar sitt barn hemma,  vilket är förbjudet.  De bortförda barnen placeras i fosterhem eller på institution.  Att barnen då skulle få det bättre än hemma,  kan man ju bara inbilla sig.   I Sverige har man varit tvungen att ge barnen - som under tiden har blivit vuxna - kontant ersättning för förlorad barndom !

Maktfullkomliga myndigheter kan också ta bort barn på mer subtila sätt , visar det sig nu .  Man kan inom den obligatoriska undervisningen tvinga barnen att acceptera och deltaga i splittring av sin familj utan att ens förstå denna onda taktik .  EU började redan med Lissabonfördraget under 2008 att arbeta i det fördolda på detta sätt . Texten till Lissabonfördraget öppnade för - som avslöjats - möjligheten till ny lagstiftning som tillät pedofili , sexuellt utnyttjande av barn.

Det gällde för EU att gå vidare med sina integrationsplaner för de muhammedaner som flödar in i Europa från Afrika och som är omöjliga att integrera .  De kommer ju i alla avseenden att fortsätta  med sin "kultur“,  som består bland annat av att pedofili är accepterat och mycket vanligt , både i det fria utövandet inom familjen eller i äktenskap med barnbrudar . För icke-muslimer är idén om pedofili en styggelse, men man har under några år bedrivit propaganda för sex i alla former , och tankegången verkar ha utvecklats från acceptans av homosexualitet till att börja acceptera pedofili . Förmodligen  genom det faktum att en svensk sex-förening, RFSL , Riksförbundet  för sexuellt likaberättigande,  lyckats komma in i FN år 2007, som en rådgivande medlem i olika länder.

Nu har EU i samarbete med WHO (Världshälsoorganisationen) från 2015, beslutat att införa  obligatorisk sexualundervisning från förskoleåldern (WHO rekommenderar till och med "från födseln!") av alla former av sex,  däribland också pedofili.  Föräldrar har gjort uppror mot att man från myndigheternas sida fullkomligt ignorerar dem.   Det vänder helt upp och ner på samhället och dess lagar.
WHO menar att sexualundervisning i alla former är avgörande för barnets hälsa och välbefinnande. Föräldrar bryr sig inte om snuskig  politisk sexualundervisning, men får inte den minsta kontroll över utbildningen.

Här, vill nog läskunniga föräldrar avbryta mig och protestera. De kan inte föreställa sig att det kan gå till så som jag säger.  Men jag har sett en glimt av detta tidigare, då vissa lärare i danska skolan på 70-talet använde pornografiska läroböcker eller porrtidningar.

I södra Tyskland är en föräldra-revolt mot EU: s planerade sexualundervisning i gång med demonstrationer, och i Schweiz planerar man långsamt en folkomröstning i frågan.

Den svenska ""Nordiska Kommittén för Mänskliga Rättigheter”, inriktar sig speciellt  på föräldrar och barns mänskliga rättigheter i Norden.  De försöker göra något åt de alltför många onödiga och olyckliga förflyttningar av barn från sina hem,  ofta utförda med extremt tvivelaktiga argument och omgivna av dimridåer genom att åberopa "sekretess".  Sverige har ett dåligt rykte pga. detta , eftersom det flera gånger har visat sig att fosterföräldrar eller institutioner, där de bortförda barnen placerats,  inte kontrolleras för korrekt beteende, inklusive eventuell pedofili.
Staten har känt sig tvingad  att råda bot på detta genom att - till nu vuxna barn - betala någon form av "kompensation" för den förlorade barndomen.

Nu visar det sig att den ovannämnda "Nordiska Kommittén för Mänskliga Rättigheter” har deltagit i en stor konferens i Europaparlamentets Petitionskommitté-avdelning  (PETI)  den 19 Mars 2014,  om utvisning av barn och tvångs-adoption i Storbritannien. Det rörde sig förmodligen om 1.000 barn i månaden utan att någon ingrep.
 https://www.youtube.com/watch?v=rAPWzDw_KG4

Vidare framgick det  att NKMR hade skickat en rapport om situationen i Sverige, Norge, Danmark och Finland,  den 23 December 2013, till ovannämnda Europaparlamentets Petitionskommitté avdelning,(PETI)  men att de ännu inte fått något svar.

En bildtext från konferensen sa:

    Den maximala chocken också känd som Sanningen

Högsta domstolens domare och barnsex-ringen: Rådgivare till drottningen var grundaren av en pedofil-stödgrupp som arbetar för att brottslingar inte ska hamna i fängelse.

Lord Justice Fulford utsågs förra året som rådgivare till drottningen
Han var en viktig medhjälpare av den ökända Pedofilgruppen för informationsutbyte  (PIE)
Polisen misstänker att gruppen bedriver övergrepp mot barn på en "industriell nivå”
Han avslöjas som en av grundarna av kampanj för att försvara PIE
De krävde att åldern av samtycke skulle sänkas till endast fyra år.

Ett sjukt samhälle! Det är vad det är! Muslimerna vill ha med sig sin "kultur" in i Europa och kommer inte att riskera straff för  pedofili. Och EU ger efter, som de alltid har gjort.   Det här är så svårt att förstå att många förmodligen kommer att tro att det är missförstånd. De kommer att föreställa sig att familjen skyddas genom vårdnaden, men det är inte så. En kraftfull diktatur kan genomdriva lagar som de vill.

Spydpigen

1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Förvånar mig inte alls med tanke på varifrån grundtanken kommer. Islam...... Slutet är nära för Europa också!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.