06 april 2014

Fritt fram för kriminella

Här är ett cirkeldiagram som visar de totala amerikanska försvarsutgifterna i jämförelse med andra utgifter.


Och här kan ni se hur mycket pengar USAs militär kostar  i förhållande till andra länders.Ni har säkert redan hört talas om den ANDRA masskjutningen på militärbasen Fort Hood.  Om inte kan ni läsa om förloppet här.

3 döda, 16 skadade.

Fort Hood, Oklahoma är en av de största militärbaserna i landet. Titta på den mängd pengar som spenderas, läs om vad som hände.
Offren var tvungna att ringa 911 (alarmnumret till polisen) för att få hjälp.  PÅ EN MILITÄRBAS! Kan någon se det vettiga i det?
Om soldater inte har rätt att försvara sig själva …Vad kan de då göra för oss?

 Våra militära baser i landet,  är så gott som vapenfria därför att en president, i ett anfall av självgodhet, beslutade att det så skulle vara.Jag kan förstå och respektera om någon bestämmer att deras hem eller tomt ska vara vapenfri. Vi måste få ha våra egna regler därhemma.
Men motståndarna till vapen och självförsvar kämpar stenhårt och ständigt för att försöka få alla områden förklarade som Vapenfria Zoner. Bara kriminella som inte bryr sig om lagar ska få ha vapen, enligt dem!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.