27 april 2014

Liberalism är en mental sjukdom


Lurendrejare använder inte fakta för att övertyga skeptiker utan väl tillrättalagda ord, för att få den lättlurade att tro, just det han så gärna vill tro. Inget budskap har varit enklare att sprida bland de lättlurade i världen än löftet att de ska få någonting för ingenting. Det är sanningen om Obamas sjukvårdsplan.


Det börjar gå upp för väldigt många nu att “en fri lunch existerar inte”.

“Naturligtvis tycker jag att alla ska ha sjukvård. Jag fattade bara inte att det var jag som skulle betala för den.”

———————

Jag ber om ursäkt för att det tagit lång tid att lägga ut kommentarer, men jag har befunnit mig långt “upp i skogarna” i Oregon där det inte funnits någon internet-anslutning.  Nu är vi i The Peoples Republic of California men tiden räcker inte till för att skriva speciellt mycket. Välkommen att bidra med det du har på hjärtat så länge som det passerar min censur.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas Du får ork över att göra en sammanfattning över läget i "dalen", (Sacramento och San Joaquin) intresset från svenska media därvidlag är i det närmaste obefintligt. Vad "dalens" ekonomi betytt för välståndet i Amerika är det sällan någon talar om och ännu mindre hur Demokraterna systematiskt fördärvar möjligheterna att producera livsmedel till en växande befolkning.
SU

Berit sa...

Visst, SU jag tänker skriva om det när jag kommer hem. Har träffat många som har åsikter om det, både jordbrukare, fiskare och gröngölingar

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.