14 maj 2014

CNN spelar “the nigga song”

Här är en CNN-rapport om en kvinna som är 103 år gammal och fortfarande kör bil.
  Lyssna på videon ända till slutet och observera avslutningsmusiken. Kan ni föreställa er vad som skulle hända om det varit Fow News som spelat detta och inte CNN?
Obama, Jesse Jackson, Eric (mitt folk) Holder, Al Sharpton skulle ha skrikit i högan sky om att FCC måste dra in alla deras licenser.
Det var väl tur ändå att det hände på CNN för det är ju inte så många som tittar på deras sändningar.

De verkliga rasisterna i USA är liberals. De anser att svarta inte kan konkurrera med vita vid intagning till college så de har sänkt intagningskraven för svarta. Likaså när det gäller den heliga mångfalden. Privatföretag som lägger in anbud på arbeten för regeringen måste visa att de har en viss procent svarta anställda för att ha en chans att få jobben, vilken inte kan betyda annat än att de anser att svarta inte kvalificerar för jobb med egna meriter.
Det är inte jag som säger detta utan de liberala politikerna.

Och CNN mjölkar allt de kan om Donald Sterlings rasistiska uttalanden


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Världens befolkning upplever tydligen en höjdpunkt av hyckleri och förljugenhet i dagarna, och vem leder ligorna om inte självaste Hr. Obama?
http://www.tpnn.com/2014/05/14/new-emails-reveal-further-democrat-collusion-in-obama-irs-targeting-of-tea-party/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.