17 maj 2014

Demoner i Bryssel vill såga ner Ungerns akaciaskogar

Ingen skulle väl drömma om att förbjuda tulpaner i Holland eller granar i Skåne med motiveringen att det inte är inhemska växter. Men det är detta svepskäl som byråkraterna i EU använder angående Ungerns akaciaträd. Dessa ger nämligen en enastående god honung och med EU:s planekonomiska jordbrukspolitik går sådant inte för sig.

EU:s korruption är ruskig, vilka tjänar på detta? De som importerar honung från Brasilien. De som blandar socker i honungen. Har EU:s miljökommissarie ett finger med i honungsburken? Det påminner om när EU förbjöd glödlamporna, det fanns mer pengar i att sälja lågenergilampor. Och ingen kan säga emot eurokraternas stalinistiska metoder. Länder som som sätter sig på tvären råkar ut för sanktioner.

När det inte handlar om växter, handlar det om människor. Precis som Sovjet är EU förtjust i folkförflyttningar. Länder som Ungern som inte har en lika "generös" invandringspolitik som Sverige ska sättas dit.

 

4 Kommentarer:

HazeP sa...

Tjeckiens kloke före detta president, Václav Klaus, som upplevt kommunismens baksidor på den tiden landet hette Tjeckoslovakien, är bedrövad över utvecklingen i Europa. ”Själviska och förljugna makthavare är i slutfasen av raserandet av den europeiska demokratins hjärta – den suveräna nationalstaten”, menar han. Klaus säger vidare att ”De politiska eliterna har alltid vetat om att när beslutsfattandet flyttas från den nationella till övernationella nivån så försvagas de demokratiska mekanismerna, eftersom de är oskiljaktigt kopplade till nationalstaten. Detta ökar eliternas makt radikalt, vilket är vad de alltid velat”, samt att ”Skaparna av det europeiska integrationsprojektet har lyckats kortsluta människors tankebanor och har skapat en länk mellan Hitlers aggressiva nationalism och den traditionella nationalstaten, vars själva existens nu ifrågasätts”.

Kattsand sa...

Det finns ju många olika sorters frö/växter som EU förbjudit av någon anledning, sådant som funnnits här sedan urminnes tider.
Se t.ex http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/hundratals-gronsaker-kan-forsvinna_5672917.svd
Annars låter det ju som en del av EU:s intervensionspolitik, som går ut på att EU köper upp och förstör mat för att hålla uppe våra matpriser. Fast man då brukar det handla om att stödja sin egen produktion.

Berit sa...

Det är ju så uppenbart vad syftet är med aktioner som dessa. Gör er av med EU! Bryt er loss! Gå i strejk!
Genom århundraden har ett förbluffande stort antal arter har införts till olika områden i Europa, t.ex. flera tusen arter växter och djur.
Vad vore Sverige utan potatisen som Alströmer ,( även om han inte införde den,) uppmuntrade odlingen av.

Anonym sa...

http://varstundisverige.blogspot.se/2014/05/vad-vill-europeiska-unionen-vaclav.html
I ett stort antal intervjuer, som den tidigare tjeckiske presidenten Václav Klaus gav till der WELTWOCHE, tar han även upp den okontrollerade invandringen till EU. Detta är avsiktligt av EU för att lösa upp nationalstaterna och att få gränserna att försvinna för att främja sin egen diktatur. Precis så är det. Asyltillåtna Lampedusaflyktingar, Turkietanslutning och så vidare, är alla inga tillfälligheter. EU vill bli av med Tyskland och andra länder i Europa och ha Bryssel som huvudstad! Allt annat är bara lögner och propaganda.
Läs hela intervjun

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.