31 maj 2014

En socialist-påve

Påven Francis säger att massinvandring är en av världens "allvarliga frågor " och han uppmanar regeringar att hjälpa flyktingarna att nå Europa och undvika fler tragedier
I ett brev till International Labour Conference varnade Francis för att människohandeln är "ett gissel,  ett brott mot hela mänskligheten ".


Jag skulle bli mer imponerad om han ägnade lika mycket energi åt att uppmärksamma hur många liv som tas genom abort, hellre än att bli upprörd över att några båtar fulla av illegala invandrare sjunker i Medelhavet . Också om han nämnde att de platser dessa människor lämnar är kloaker av korruption, till stor del orsakad av deras egna ledare och innan det är åtgärdat kommer ingenting  att förändras.

Problemen och kostnaderna  flyttas till samhällen som åtminstone till synes, upprätthåller ett visst sken av äganderätt och lag . Denna förskjutning kommer att dra ner alla i Västvärlden, men det kommer inte att höja Tredje Världens standard.

Och vem tror han kommer att betala de ekonomiska och sociala räkningarna för massinvandring ? Jultomten?
Jag har inte skrivit någonting om påven tidigare, men den här mannen är en katastrof, en socialistisk populist som verkar mer intresserad av sin egen image än verkligheten i den moderna världen.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

KLOKA POLITIKER?

Kunnig och Ansvarsfull Hiv- och Aidsbekämpning? .Förra hälsoministern i Sydafrika "Dr Rödbetan" ordinerade en kur med rödbetor, vitlök, potatis och olivolja mot aids. President Jacob Zuma frikändes från våldtäkt på sin dotters hiv-smittade väninna (han visste om det). Smittorisk? Nej, inga problem - han duschade efteråt. Förre presidenten Thabo Mbeki hävdade att det inte finns något samband mellan hiv och aids. Gambias president påstod sig kunna bota aids med handpåläggning och böner. Nobelpristagarinnan för trädplantering påstod att aids var uppfunnet av vita för att utrota svarta! Uganda har antagit en lag (Anti Homosexuality Bill) som kan ge livstids fängelse för homosexualitet.

kung_och_fosterland

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.