17 maj 2014

“Hillary blir ett nytt fräscht ansikte”

Collegestudenter och Hillary-supporters kan inte nämna en enda sak som hon åstadkommit.Det verkligt roliga börjar runt 1:45 men lyssna från början för uppvärmning.
Dess ungdomar röstar och vår framtid ligger i deras händer. Må högre makter bevara oss!

Så som hon hanterade Benghazi var en höjdpunkt”…  “Ytterligare en familjedynasti  i White House är bra” …”Hillary bör bli president, Bill är skyldig henne det”…”HENNES MJUKA FRAMTONING ÄR EN POSITIV KONTRAST”

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Vems händer lägger ungdomarna sina öden i ? Holy Moses!

HazeP sa...

Apropå den unga damen vid ca 1 minut: Man behöver ju inte fråga sig vad som hade hänt om jag sagt: "That would be really cool because he's a man!"

När Vänsterpartiet skulle välja ny partiordförande sade partimedlemmen Rossanna Dinamarca: ”Jag tycker att det är ett problem att bilden av Vänsterpartisten i våra demokratiskt valda organ är en vit man över femtio.” Man behöver ju inte fundera på vad som hade hänt om hon sagt: ”Jag tycker att det är ett problem att bilden av Vänsterpartisten i våra demokratiskt valda organ är en mörkhyad kvinna under trettio.”

För mig får det gärna sitta 100 procent kvinnor i exempelvis en företagsstyrelse, men det ska vara de BÄSTA som sitter där! Nu behöver vi män inte vara så oroliga, för om 50 år så kommer vi män att kvoteras in överallt då kvinnorna tagit över inom de flesta områden eftersom feminister vill ha 50/50. Eller ...? (OBS! Ironi.)

Anonym sa...

Skrämmande. Men å andra sidan är de unga och har inga stora referensramar och tittar säkert inte ens på TV eller läser dagstidningar. Men inte heller detta skulle hjälpt eftersom mainstreammedia kör med hjärntvätt. Vi får jobba på vi som läser alternativmedia.
Hela bilden över världsutvecklingen är så förvirrad eftersom det finns de som styr "from behind". Och dessa maktmänniskor är inte ens identifierade och ingen känner deras namn eller ansikten. Och de flesta människor vet inte ens om att det finns en sådan grupp, som förfogar över hur mycket maktmedel som helst.
Det kommer att bli vår uppgift att dra fram dem i ljuset och förklara vad de vill göra med människorna och folken på denna jord. Själva tycker de att allt förlöper enligt planerna - medan vi tycker att allt verkar gå åt skogen.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.