02 maj 2014

Hur kunde det hända?

Jag är på väg hem mot Georgia nu och hörde just nyheter om att en mass-skjutning ägde rum i går vid en omlastningscentral för FedEx.
Ny information fortsätter att strömma ut men här är en bild som för evigt borde förbli i allas medvetandet  - både hos media och befolkningen i hela landet - skylten  “Gun Free Zone" vid ingången till byggnaden.


Jag förstår inte hur det kunde hända.

Såg inte tjockskallen skylten? Kan han inte läsa? Hur kunde han ta sig in i en frizon med ett vapen?

Liberalism är en mental sjukdom.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
det är som vi påpekat tidigare - masskjutningar inträffar numera bara i "vapenfria zoner". Där är det garanterat lättast att massavrätta folk eftersom ingen förutom galningen har några vapen och kan göra motstånd och stoppa honom/henne.
/SB

Anonym sa...

90% av de svenska befolkningen är förmodligen oförmögna att försvara sitt liv och sin egendom, man har förtroendet för politiker med en hord av livvakter som tillsätter ofelbara tjänstemän man kallar "poliser". Ca 10% av befolkningen är "nysvenskar" som kanske har en ide om hur det känns att bli bestulna eller ofredade.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.