24 maj 2014

Säg Ja till vår rätt att tänka själva, rösta på SD i morgon

Bäst att inte sticka ut hakan för mycket, man måste odla sin trädgård. Annars kan man få besök av så kallade antifascister som sätter en yxa i ytterdörren. Som Churchill sa, framtidens fascister kommer att kalla sig för antifascister.

Jag var naiv och trodde mig leva i en demokrati där man kan tänka och tala fritt men efter att av misstag sett en debatt om EU på Sveriges television blev jag förskräckt. Den stackars piratpartisten och den stackars kristdemokraten sattes ordentligt på plats av sosse- miljö- och vänsterkvinnorna.

Det fanns ingen måtta på beskyllningar om att de var "höger", underförstått sexister och rasister.

Men det fanns en elefant i rummet som ingen låtsades om, invandringen av muhammedaner som inte alls vill ha någon jämställdhet mellan män och kvinnor. Ett samhällsexperiment, kanske de blir omvända till vår liberala demokrati, kanske inte.

Dessa vänsterkvinnor som påstår sig vara upprörda över att det finns för få kvinnor i storföretagens styrelserum eller att danska grisar får svansarna kuperade är inte ett dugg intresserade vad som pågår i verkligheten. De är bara intresserade av självcensur. Kanske de fått en vink av imamerna att griskött inte är halal. Som tur är finns det kvinnor som kan tänka själva.

I fortsättningen kommer jag att undvika svensk TV. Den är en hjärntvättningsmaskin, stackars de som inte har något annat att göra än att glo på dumburken. En religiös torktumlare som ska göra kristna till kommunister och islamister. Det sägs att när fan blir gammal blir han religiös. Jag har alltid varit snäll och religiös, men jag tror ta mig fan jag ska bli ateist. Jag gillar den svenska snällheten men inte när den blir förljugen.

Viljelösa politiker som står där i TV. Öppna Europas gränser, släpp invandringen fri. Låt oss underkasta oss EUSSR:s direktiv och slippa tänka själva.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag tänkte samma sak när jag tittade på programmet. Den stora faran i Sverige med invandrade muslimer-
jihadister nämndes inte - då är man rasist.

Jag såg uppdrag granskning där en 18-årig afrikan reste ned till kriget i Syrien och blev en hjälte eftersom han dödades i strid för islam.
Är det sådant som predikas i alla dessa moskéer som väller upp likt svampar runt om i Sverige. Läste någonstans att om endast 50år kommer Sverige vara muslimskt eftersom muslimska kvinnor föder många barn.
En huckletant med 9 barn flydde till Sverige från Etiopien med 9 barn och hon hjälteförklaras av media.


Läs bloggen vårstundisverige.blogspot.com

Knute sa...

Bloggen Vår stund i Sverige är ett andningshål för den undertryckta svenska folksjälen mitt i den svenska mediahetsen, Om nu det längre finns någon folksjäl - bäst att be FN förklara Sverige som ett kulturarv medan tid är.

Knute sa...

Grisegate
Vi der kommer i Sverige ved, at svensk grisekød er 30 procent dyrere end dansk i butikkerne, så det danske har en stor kundekreds, det uden tvivl vil beholde. Vi ved også, at ham der har drevet bojkotten af danske grise, centerpartisten Fredrik Federley, også kendt som Ursula, hans “drag-personlighed”, er medlem af et parti der står til at blive pulveriseret ved valget i september. Om en uge er Federley’s valgstunt glemt, men Centerpartiet vil stadig ryge på historiens mødding, og Federley skal finde et rigtigt arbejde. Det har han ikke prøvet før. For at fejre Centerpartiets forsvinden, vil jeg lave min berømmede Pork Curry til middag i aften, den var nær ved at gøre mig til Singapore-mester i søndags-karry-retter. Et tip, en spiseske honning og godt med kokosmælk oven i alt det andet og ikke noget med færdigblandet karrypulver, frisk anis, ingefær og koriander.

http://snaphanen.dk/2014/05/23/grisegate/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.