28 maj 2014

Kadetterna ska bekämpa den Globala Uppvärmningen

Jag är ganska säker på att de inte tog värvning för att kämpa mot något i  Al Gores fantasi.


Från Obamas tal till de nyutexaminerade soldaterna vid West Point:

 "Tänk på att inte alla internationella normer är direkt kopplade till väpnade konflikter. Inför cyberattacker arbetar vi för att forma och genomdriva regler för att säkra våra nätverk och medborgare.
I Asien och Stillahavsområdet, stöder vi Sydostasiens nationer när de förhandlar om en överenskommelse med Kina i Sydkinesiska havet och arbetar för att lösa territoriella och maritima tvister genom internationell lag.  Denna samarbetsanda måste också omfatta de globala ansträngningarna att bekämpa klimatförändringar - en smygande nationell säkerhetskris som kommer att påverka din tid i uniform, på samma sätt som vi uppmanas att hantera flyktingströmmar, naturkatastrofer och konflikter om vatten och mat. Det är därför som jag nästa år tänker jag se till att Amerika går i spetsen för ett globalt samarbete för att bevara vår planet.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Arma amerikaner! Någon svensk rapportissa på SR P1 missbrukade sin förmåga och påstod att Obama fortfarande var den starkaste ledaren för den starkaste nationen bland världens länder när hon rapporterad från talet på West Point, patetiskt.

Norma sa...

Thank you for posting that wonderful reading list at my blog. Your granddaughter is indeed fortunate to have someone looking out for her mind and intellectual development. I see we are probably political sisters..

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.