20 maj 2014

Klimatet i EU-valetEnligt alla riksdagspartier är klimatet en ”ödesfråga för civilisationens överlevnad”. Därför borde den vara den viktigaste frågan överhuvudtaget i EU-valet. Det har den blivit, men inte för att klimatet hotar vår överlevnad, utan för att det politiska etablissemanget låtit sig fångas av klimatpanelen IPCC:s bondfångeri och förbereder lagar och förordningar som ruinerar vårt välstånd.

IPCC har haft fel i alla väsentliga förutsägelser under 25 års tid. De har spått ständigt stigande temperatur, men det har blivit mer och mer fel under de senaste 17 åren, då ingen stigning noterats. Men det hindrar dem inte från att spå klimatet för åren 2040 oh 2100.

Med sunt förnuft förstår man att IPCC är charlataner som inte vet vad de talar om.

Solforskare visar att solens uppträdande förebådar några kalla decennier. Det blir inte varmare. Koldioxid påverkar inte klimatet så mycket att det märks.

Det enda parti som vågar stå för sunt förnuft och föreslå avveckling av IPCC är ”Klassiskt Liberala Partiet”. I övrigt har det ett frihetligt borgerligt program, som de flesta borgerliga sympatisörer kan ansluta sig till.

Partiet är så nytt att det inte får sina valsedlar distribuerade av valmyndigheten. Därför får man ta en blank valsedel och på den skriva ”Klassiskt Liberala Partiet”.

Det blir ditt sätt att tala om att du genomskådat klimatbluffen. Visa att du gjort det!

Reale Pelle
Klimatkunnig

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Det stämmer inte. Man måste skriva "Klassiskt liberala partiet" annars godkänns den inte. Hör gärna med Ian Wainwright så fixar han valsedlar.

Bästa hälsningar
Ordförande

Berit sa...

Menar du att det är viktigt att man skriver med små bokstäver i stället för stora?

Anonym sa...

Berit
Det kan säkert vara sant. Vi talar om Sverige och svenska myndigheter - de är inte kända för något större förnuft eller någon större flexibilitet.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.