05 maj 2014

Ojämlikhet är drivkraften till framgång


Både Bush och Obama avslöjar sin rätta karaktär i dessa två klipp.

Här är Bush 2008
"Jag har övergett fria marknadsprinciper för att rädda den fria  marknaden”Obama säger att nu är det inte rätt tid för företag att göra vinst!I denna video kommer Daniel Hannan till sin rätt när han sammanfattar den tvingande karaktären av socialismen och staten. Hans inledande uttalanden om Hitler, och det *socialistiska nazistpartiet gör socialisterna i rummet obehagliga till mods.

Socialism bygger på tvång. Den definierande etiken är inte jämlikhet utan statens möjlighet att utöva tvång. Man säger så vackert att man ber människor att betala lite mer i skatt men se vad som händer om någon vägrar…bakom alla de artiga orden finns hotet om fängelse och konfiskering.
Vi accepterar alla att det är vissa skatter som är nödvändiga Det finns tillfällen när tvång behövs men statens möjlighet att använda tvång är en fruktansvärd makt och vi bör alla sträva efter så mycket individull frihet som möjligt.
--------------------------

*Den stora lögnen under  det sena 1900-talet var att nazismen var ett högerparti.  Det var i själva verket typiskt för Vänstern av sin tid.  Det var bara till höger om Stalins kommunism.
Själva ordet "nazist" är en tysk förkortning för "nationalsocialist" (Nationalsozialist) och det fullständiga namnet på Hitlers politiska parti (översatt) var "det nationalsocialistiska tyska arbetarpartiet" (På tyska: Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei)

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Svenska socialister är världsmästare i att förvanska begreppen kring nazim. Tyvärr köper medborgarna deras skattefinansierade propaganda. Vad beträffar tjänstemännens tyranni leder snart USA över Sveriges på poäng.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.