12 maj 2014

Patetiskt!

Kolumnisten George Will krossar explosionen av “ hashtag aktivism " på Twitter efter Boko Harams senaste kidnappning av över 200 nigerianska  skolflickor . Den trendiga #BringBackOurGirls är inget annat än "en träning i självkänsla . "

Jag förstår inte hur vuxna människor kan stå inför en kamera  och säga , “Ge oss tillbaka våra flickor.”   Tror de att dessa barbarer i vildmarken i Nigeria ska kolla sina Twitter-konton och säga: Uh - oh , Michelle Obama är arg, det är bäst att vi ändrar oss. “

 Makt är förmågan att uppnå avsedda effekter och detta är inte avsett att ha någon effekt på den verkliga världen . Det är lite grann som hur miljörörelsen har blivit.  Den tända glödlampan blir fienden.  Det har ingen som helst betydelse för planeten , men det gör att människor mår bra och känner sig duktiga.”

Mark Steyn: Det är svårt att inte känna totalt förakt för en politisk kultur som tror att den här  bilden är ett värdefullt bidrag för att rädda 276 skolflickor,  kidnappade av jihadist-vildar i Nigeria.  Men några pyjamaspojkar i Vita huset tror tydligen att om Michelle poserar med denna veckas hashtag av Västvärldens  Impotens, kommer det att vara bra för administrationen. Det fruktansvärda är att de kan ha rätt: Michelle visade att hon brydde sig - på sociala medier!
 - Och det är allt som räknas, eller hur?


Symbolism över substans är karakteristiskt för Democrat Party och liberalism. De vill dömas efter sina intentioner, inte över resultatet av sina politiska handlingar.

3 Kommentarer:

Jacobssons tankar sa...

Man får göra som Nigerias president Jonathan Goodluck, vända sig till Benjamin Netanyahu, Israels premiärminister och be om hjälp. Benjamin Netanyah
lovade att skicka ”specialister” per extra omgående.
(http://petterssonsblogg.se/)

Berit sa...

Både USA och UK har erbjudit sig att skicka hjälp men Nigerias president har nekad all utländsk inblandning tills nyligen. Han har nu accepterat hjälp från USA, UK, Frankrike och Kina .

Anonym sa...

Jag mår så illa.
Imorgon hos oss.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.