02 maj 2014

Sterling är nog inte särskilt trevlig…

men det är inte kriminellt.


Men kommer det att sluta med Donald Sterling? Han hade en svart/mexikansk älskarinna och var kanske svartsjuk på vissa “välutrustade” svarta idrottsmän som hon umgås med, så han uttalade sig klumpigt.  Kanske deras åldersskillnad på 50 år gjorde honom lite osäker på sin manlighet?
Nu tänker man ta ifrån honom hans basketbollag därför att han är rasist. Jag läste någonstans att det finns en grupp som äger lag och som öppet stödjer traditionella  äktenskap och den homosexuella maffian är ute efter dem.

Det ena leder till det andra. Kommer företag att ruineras för att ägarna deltagit i protester mot abortkliniker,  eller inte är veganer, eller äger en päls, eller använder kol för uppvärmning, eller är  hedningar eller har två mammor?
 Demokraterna kommer inte alltid att vara de som styr och ställer och politisk korrekthet kan svänga åt båda hållen.

2 Kommentarer:

MG sa...

Här är Inger Arenanders (utrikeskorrespondent i Washington för SR) rapport kring Bundy och Sterling.

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3304&grupp=18930

Vi får alltså veta att Bundy med hjälp av sina 14 beväpnade barn har jagat Nevadas federala tjänstemän på flykten när de försökt att driva in Bundys skatteskuld på 1.000.000 dollar. Vidare får vi veta att Bundy helt utan tillstånd låtit sina kor beta på statens mark. Och så slås slutligen den sista spiken i kistan när det avslöjas att Bundy är rasist, eftersom han menar att USA's svarta befolkning möjligen hade en tryggare tillvaro som bomullsarbetare än som socialt utsatta bidragsberoende.

Vad gäller Sterling meddelas att han haft en ung älskarinna. Jaha. Och att han varit ytterst generös mot henne. Jaha. Och att han haft råd och synpunkter kring hennes övriga umgänge. Jaha. Och att han har en svartsjuk hustru. Jaha. Gäsp.

Anonym sa...

Din aning är korrekt. Den 100-åriga epoken med representativ demokrati har spelat ut sin roll och går mot sitt slut.
Den funkar utmärkt i en förening som väljer en styrelse men när den i sin tur väljer ytterligare en styrelse som i sin tur osv...Extremen är EU där befattningshavarna har tappat kontakten med rötterna och där fram för allt gräsrötterna inte har makt att avsätta dem som sägs representera dem.
Vi har fått ett samhälle där den styrande klassen har avskiljt sig från befolkningen och vars intressen står i motsats till befolkningen. Vårt samhälle behöver ett nytt politiskt styrelseskick och frågan är om det kommer att införas med fredliga eller våldsamma medel.
J_B

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.