16 maj 2014

USAs Jordbruksdepartement skaffar maskingevärLiberals och kollektivister tycker inte att privatpersoner behöver vapen med magasin som håller mer än 10 skott. "De anser att ingen behöver 10 kulor för att skjuta ett rådjur."Viltjakt är inte vad Second  Amendment handlar om.

Byråkraterna vid  Department of Agriculture  (jordbruksdepartementet) behöver emellertid kulsprutor så vilka planerar de att döda med mer än 10 kulor? Jag tror inte att det är för att skjuta kålhuvuden.

Från Breitbart: En begäran den 7 maj från US Department of Agriculture om “kommersiellt förvärv av kulsprutepistoler , kaliber 40.

9 mm är billigare men inte ansett som lika dödlig och det är ju skattebetalarna som står för kalaset så man behöver inte snåla.

Varför behöver USDA kulsprutepistoler? Därför att Post Office, National Oceanic and Atmospheric Administration, National Weather Service, Social Security Administration, Department of Education, Environmental Protection Agency  och naturligtvis Department of Homeland Security (som inte kommer att använda dem för att försvara hemlandet) har alla lagrat upp ammunition, så de vill ju inte vara sämre.

Redan i juli, 2008 sade Barak Hussein Obama: "Vi kan inte fortsätta att förlita oss enbart på vår militär för att uppnå de nationella säkerhetsmål som vi satt upp. Vi måste ha en civil nationell säkerhetsstyrka som är lika kraftfull, lika stark, lika väl finansierad"

Han kanske redan har en, utspridd över de otaliga statliga verk som utgör det federala Monstret?   Han behöver den om militären inte är beredda att skjuta på amerikanska medborgare ifall “Hopp och Förändring”- situationen försämras ännu mer.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Kusliga perspektiv baserade på rena hämndbegär. Arma land!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.