29 augusti 2014

1400 barn tränade, drogade och våldtagna av multikulturen


När är sexuella övergrepp mot barn kulturellt, socialt och politiskt acceptabelt?

När det är begås med industriell effektivitet av organiserade gäng som främst består av pakistanska män i  städer som Burnley, Oldham och Rotherham i norra England.
Men det är uppenbart att det inte är tillåtet att säga det, eftersom det kanske låter rasistiskt. Det är därför, som man till exempel i dagens BBC rapport om att  minst 1400 barn utsattes för "skrämmande" sexuella övergrepp i Rotherham mellan 1997 och 2013,  måste ta sig igenom 20 stycken i artikeln innan man slutligen upptäcker den etniska identitet hos förövarna ... "

“Den överlägset största delen av förövare  beskrevs som “asiater” av offren"

Men vänta en sekund. Vad denna fras tycks antyda är möjligheten att de män som var inblandade inte var "asiatiska" (notera amerikanska läsare : “asiatisk” är brittiskt PC-prat för indier, pakistanier, Bangladesh och inte orientaler) men att offren felaktigt tog dem för att vara det. Är det verkligen  fallet eller inte?

Ta en titt på namnen på de anhållna, det kanske hjälper.

    •    Zafran Ramzan
    •    Razwan Razaq
    •    Umar Razaq
    •    Adil Hussain
    •    Mohsin Khan

Ändå, låt oss anta för ett ögonblick att namnen på gängmedlemmarna hade varit, säg, John Smith, Barry Thorpe, Arthur Ramsbotham och Quentin Fforbes-Smythe. Ska vi på allvar tro att de skulle ha kunnat spendera över ett decennium att träna, hyra ut, droga och våldta unga flickor, utan att det väckt oro i Rotherhams omfattande avdelning för socialtjänst eller påkallat uppmärksamhet från den lokala polisen?

Läs hela artikeln från Breitbart här

Här är en utförlig artikel från MailOnline
———————

Den vetgiriga frågar sig sedan; “Varför pakistanier, Varför inte skottar eller norrmän eller italienare? Vilken gemensamma faktor kan driva en speciell grupp att begå något så skändligt och i en sådan skala? Det är ett mysterium ……”2 Kommentarer:

HazeP sa...

På text-TV stod det inte något om förövarnas etnicitet. Jag hade snarare blivit mycket förvånad om det hade gjort det.

Anonym sa...

Det obehagliga är att de journalister som nu rapporterar om vidrigheterna också är medskyldiga genom sitt historiska ständiga rasisthetsande så fort en polis eller socialarbetare agerar mot en muslim.

Genom sin agendasättande journalistik är de en del av problemet.

Vidrigt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.