01 augusti 2014

Annat ljud i källan….

....när det drabbar dem själva.

ABC: s The View, är en grupp TV-kvinnor vars åsikter alltid ligger långt ut på vänsterkanten.
Här diskuterar de en ny annons som produceras av Michael Bloomberg katastrofala "Everytown för Gun Safety" grupp. Organisationen utger sig för att vara intresserad av "säkerhet", men egentligen verkar de för strängare vapenkontroll-lagar och direkta förbud. I vanlig ordning kunde man vänta sig att kvinnorna skulle hålla sig till sin standardiserade liberala dogma: Vapen har ingen plats i ett hem med barn!”

 De har tidigare inte haft några problem med att andra människor blir offer för våld och kriminella handlingar men så snart de såg sig själva som potentiella offer vill de ha vapen för att skydda sig.
Att ha ett skjutvapen var plötsligt inte en så dum idé.
När Michael Bloomberg lämnade sitt jobb som borgmästare i december tog han med sig sin egen beväpnade livvakt
Han har tillbringat mycket av sin karriär och personliga förmögenhet för att försök göra goda, laglydiga män och kvinnor försvarslösa, men själv omger han sig med ett team av beväpnade livvakter.

Vänsterns attityd är ingenting annat än en bluff som de har råd med så länge det inte drabbar dem själva.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Vänstern och socialisterna är inte trovärdiga när dom hävdar att dom har bättre rätt att skydda sin egendom och sina liv än oss andra!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.