20 augusti 2014

De lever!!!
Hamas är känd för att iscensätta dödsfall och även flytta lik till platser som tex. skolor eller daghem för få det att se ut som om en attack verkligen hände på just det stället.  Journalister faller för det och jag undrar hur många av dem som kommer att halshuggas innan liberala massmedia äntligen får upp ögonen och beskriver Islam för vad det är.

Videon ovan - där de “döda” rör på sig - är ännu ett exempel på propagandakriget som Hamas för,  så att världen ska hata Israel för att de försvarar sig.
Hamas för ett låg-budget-krig -  en militär lösning är knappast trolig. Israel är ett högteknologiskt militärt välutrustat land,  som enkelt segrar över sin fiender från tredjevärlden.
 Problemet är att de inte kan hålla dem besegrade särskilt länge. Muslimerna kan inte vinna över Israel, men kan kanske utarma dem ekonomiskt genom att tvinga dem att ständigt mobilisera.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.