19 augusti 2014

Det handlar om Rekrytering och Träning

Fortsättning på mitt tidigare inlägg om att kvotering och positiv särbehandling (affirmative actions) kan vara livsfarlig.

Med kvotering eller särbehandling syftar man på den politik som sänker och ändrar intagningskrav för vissa  utbildningar för att avhjälpa vad man påstår vara tidigare diskriminering mot kvinnor och minoritetsgrupper, genom åtgärder för att förbättra deras ekonomi och utbildningsmöjligheter.Här är en häpnadsväckande uppvisning av polisbrutalitet från fredag augusti 15.

Officer Becky Sotherland, 32, (Pine Ridge tribal polis S.D.) skriker åt en man att han ska gå in i polisbilen, när han ligger på marken hjälplös och med handbojor.
Mannen, som är oförmögen att resa sig blir upprepade gånger skjuten med en elpistol av Sotherland, samtidigt som hon skriker åt honom att gå in i bilen och hotar att "Du kommer att få det igen," med hänvisning till de 50.000 volt av elektrisk ström som hon levererar med en tazer
"Skynda på! In i bilen innan jag träffar dig igen! Skynda dig!  Stig upp och hoppa in i bilen annars får du det igen!”

Sotherland fortsätter att brutalisera mannen tills de förskräckta åskådarna börjar ropa åt henne att sluta och säger att de kan hjälpa till att få in mannen i bilen. 

Sotherland använder uppenbarligen inte elpistolen för att försvara sig, eftersom mannen ligger hjälplöst på marken och med handbojor, utan hon använder den som ett medel för att sadistiskt straffa honom. Hon är till synes alltför lat för att själv stoppa in honom i bilen.

USA har blivit en polisstat och det är inte underligt att allt fler människor tappar förtroende för polis och rättsväsendet.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.