23 augusti 2014

Farligt Paraply


Tidigt på onsdagsmorgonen rapporterades det till University polisen i San Diego att en beväpnad man befann sig på skolområdet.
En flintskallig, vit man, klädd i en svart skjorta och jeans går över skolgården och bär ett gevär.”

Skolan placerades omedelbart under “lock down”. Anställda och studenter barrikaderade dörrar med bord och stolar och förväntade sig det värst.
Polisen utförde ett säkerhetssvep och konstaterat efter 30 minuter att den misstänkte inte var beväpnad, utan var en lärare som bar ett stort paraply och väska.

Vi är tacksamma för den snabba reaktionen från våra poliser inför det upplevda hotet och till alla inom skolan för deras samarbete under den korta stunden av fara. “

Av bilden att döma har mannen händerna i luften och trots att polisen befinner sig närmare än 3 meter från honom kan de tydligen inte se skillnad på ett gevär och ett paraply utan har sina vapen riktade mot honom, redo att skjuta och förser honom sedan med handbojor.

Det var allt tur att läraren inte bar på en skruvdragare.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Jamen det var ju ingen fara - utom för paraplymannen som kunde ha blivit dödad!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.