13 augusti 2014

Vad Obama lovade under presidentkampanjen 2008


Du måste förstå att om man siktar på det jobbet,  måste man vara beredd att ägna hela sitt åt det. Det löfte som jag i huvudsak tror att varje president ger till det amerikanska folket är, "du ger mig det här ämbetet och i utbyte är mina rädslor, tvivel, osäkerhet, svagheter, behov av sömn, familjeliv, semestrar, fritid, borta. Jag ger mig själv till dig.”

Än en gång ser och hör vi helt klart att Obama säger vad folk vill höra och sedan gör han tvärt emot.
När han nyligen tillbringade tre veckor för att tigga pengar för Democratic Party noterade till och med pressen det.  Den 9 augusti började han en två veckors-semester i en av de tjusiga husen i Marthas Vineyard och jag önskar att han stannar där på semester under återstoden av sin mandatperiod.

Hans semestrar kostar vanligtvis massor med pengar.
Förra året tog Obama-familjen en semestertripp till Afrika i juni och juli, och tillbringade julen i Honolulu. Enligt Air Force beräkningar kostade dessa två resor nästan $ 16 miljoner, men om han stannar där han är nu och låter bli att nyttja Air Force One,  kan det betraktas som en besparing.
Jag vet att han ser sig själv som “Världens Ledare” men jag tvivlar på att de andra världsledarna tycker att de behöver träffa honom.

Så länge som Obama är på semester kan saker och ting inte kan bli mycket värre här hemma. Det värsta som skulle kunna hända vore en utländsk invasion.

Men vänta….vår gräns i söder invaderas ju redan av en hop "papperslösa" utlänningar. Det sägs att de flesta kommer för att förenas med sina papperslösa familjer som redan är här. Hur nu det går i hop sig.

Snälla Obama, tänk på saken. Du har tagit två veckors semester i augusti - varför inte förlänga det till två år?


Den här bilden är inte ens rolig längre.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

De flesta amerikaner visste redan 2008 att Obama inte kunde gå vattnet och ändå ville man ha honom som president, undrar varför?

Anonym sa...

Man röstade inte så mycket för Obama utan man röstade för att få bort republikanerna från presidentposten. Nu är det ju bevisat borttom allt tvivel att en president i USA bara är en marionett för big banking, big business och alla de organisationer, NSA, CIA, FBI och andra som kontrollerar att ingen ändrar på systemet i USA. Dessa organisationer har bildat en stat i staten som lurat USA:s befolkning till att gå med på en övervakning som skulle fått DDR gröna av avund. Man skyller övervakningen på påstådda terrorister men i verkligheten är det för att slå vakt om sin egen makt och sina privilegier. Givetvis så kommer Obama som den onkel Tom han är att bara sitta av sin återstående tid och låta gangsterväldet fortsätta. Det är nämnligen ohälsosamt att gå emot denna maffia vilket mordet på Kennedy visar. Obama saknar fullständigt denna ryggrad att stå emot dessa svin men han borde göra som Snowden och avslöja skurkarna och visa lite kurage.

Berit sa...

Right On!

Anonym sa...

Men det jag inte förstår hur han kunde omvald en andra gång men nu går det väl inte att välja honom en tredje gång vad jag förstår.

Berit sa...

Det är inte helt otroligt att omvalet var fusk och bedrägeri. Han kan inte bli omvald till en tredje mandatperiod men det har spekulerats att någonting katastrofalt kan hända, som gör att Obama kan utlysa krigslagar och bestämma att inget nyval kan ske.
Det måste emellertid vara något verkligt förfärligt som drabbar landet på flera ställen och kommer troligtvis att resultera i inbördeskrig och sönderfall av konstitutionen och unionen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.