27 september 2014

Bara lite bråk på jobbet

Inget att se här - inget att bry sig om

En man som nyligen avskedats från en livsmedelsanläggning i Oklahoma halshögg en kvinna med en kniv och attackerade en annan kvinna allvarligt innan han sköts och sårades av en av företagets tjänsteman. Liksom när Nidal Hasan dödade 13 soldater och sårade 32 vid militäranläggningen i Fort Hood 2009 - av den galne  muslimska extremisten Nidal Hassan - utreds händelsen i  Oklahoma,  inte som terrorism utan som våld på arbetsplatsen.
Alton Nolen (30) kommer att arresteras om han återfår medvetandet. Hans arbetskamrater säger att Nolen nyligen startat en kampanj för att förmå sina arbetskamrater att konvertera till islam.

Sälj guldmynt, peka med ett finger så att det ser ut som en pistol,  drick icke-pastöriserad  mjölk, eller tro på att vi kan bryta oss ur status quo och du är en terrorist. Halshugg någon, eftersom de inte samma religion som du, och det är våld på arbetsplatsen.
Så är det i dagens politiskt korrekta och hyperkänsliga Amerika.

3 Kommentarer:

Polly Ester sa...

Det där är inte mitt USA som jag bodde i en gång i tiden. Vad har hänt? Och hur får sådana där människoapor visum till USA??

Berit sa...

Han har vuxit upp här i landet. Troligtvis fått sin religion i fängelse tidigare

Ann-Marie sa...

@ Polly Ester: Dom får visum på samma sätt som i Sverige.... Nuförtiden är det ingen koll på folk som släpps in i väst, såvida du inte råkar vara vit förstås, för då nagelfars du inifrån och ut och utifrån och in.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.