29 september 2014

Den fredliga religionen, igen


En nyligen avskedad arbetstagare, Alton Nolen - som kallas Jah 'Keem Yisrael av sina ISIS-älskande Facebook kompisar -  högg huvudet av en kvinnlig fd. arbetskamrat. Han fortsatte sedan att knivhugga en annan kvinna, men stoppades av en medarbetare som hade tillstånd att bära dolt vapen, och som sköt den “fredliga" Islamisten och stoppade hans framfart.

Återigen ser vi hur en av dessa  onda, hemska, vapen-fanatiker räddade minst en människas liv. Denna islamiska galning skulle säkert ha dödat många fler om han fått hållas men 1 man, 1 pistol, sparade många liv.  Vad är det för fel på de människor som vill förbjuda vapen?

Speciellt så här i valtider talas och skrivs det om  “Kriget mot Kvinnor” i USA, vilket är obefintlig utanför medvetandet hos liberala, professionella aktivister som letar efter grupper som de kan framställa som offer.
Det enda “krig mot kvinnor” man kan finna är bland islamister som utkämpar krig mot alla kvinnor, överallt.
 Men om det tiger feministerna!  Kvinnor våldtas, lemlästas och mördas som en normal daglig aktivitet av dessa radikala islamister, men deras öde är ingenting jämfört med “glastaket”.

De som talar sig varma för mer militär inblandning i Mellanöstern hävdar att “om vi dödar dem där behöver vi inte döda dem här på hemmaplan, om vi sedan säkrar våra gränser kan vi stoppa jävlarna från att komma in, och då kan de inte göra någon skada.” 

Ändå kommer en del att ta sig igenom, och andra - som denna USA-födda, Jah 'Keem Yisrael - kommer att iscensätta attacker. En beväpnad befolkning kan stoppa dem innan deras terror sprider sig förbi den första offret.

Vi måste också vara realistiska och inse att vi inte kan stoppa en ensamvarg. Det är omöjligt. Att bomba Mellanöstern hjälper inte, snarare stjälper.

Cato Institut: Beväpnade civila stoppar tusentals brott.

Detroits polischef: Beväpnade civila avskräcker brottslingar.


3 Kommentarer:

Anonym sa...

Tyvärr så är den enda åtgärden som har en rimlig chans att tackla denna dårskap att totalförbjuda islam i västvärlden och isolera dess utövare till sina egna islamistiska länder så mycket som möjligt.
Om inte kommer det att sprida sig som vi nu ser tydliga exempel på!

Fråga: Hur skiljer man en "moderat" muslim från en "islamist"? Det enda svaret är att det går inte... De har samma "religion" samt samma avgudan till den "perfekte" muslimen. Man kan endast se detta efter fullbordat fakta, och då är det försent...


MVH


Berit sa...

Världens nuvarande muslimska befolkning är cirka 1,6 miljarder. Det vill säga 23,4% av jordens befolkning. Säkerhetsanalys från hela världen uppskattar att 15% -25% av dessa 1,6 miljarder muslimer är "..radikala muslimer .." som aktivt deltar i eller är anslutna till "..radical jihad .."
Det betyder att det finns 240 till 400 miljoner Radikala muslimer på jorden i dag.
Det spelar ingen roll att 75% av muslimerna är fredliga, de kommer inte att göra något när jihadisterna anfaller.
Brigitte Gabriel säger att den fridsamma majoriteten muslimer är irrelevant på samma sätt som den fridsamma majoriteten av tyskar på 1930-talet också var irrelevant. De var nazisterna som drev agendan fast de var i minoritet.
Det samma kan sägas om de fridfulla majoriteterna i Kommunist-Ryssland och Kina

Knute sa...

Why start a war when you don’t plan to win it?

Today’s Islamic State pursues an extremist ideology in which there are literally no limits to cruel or outright evil behavior. The only enemy they have to fear is death, and they have been taught to welcome this. Short of introducing some mighty new deterrent factor, conventional military operations against them are wildly unlikely to succeed. Quite the contrary, endemic wars will generate ever more fanatics.

Är det vad Obama vill?

http://snaphanen.dk/2014/09/29/pipi-og-den-svenske-skyldfolelse/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.