04 september 2014

En varning från helvetet


Mosuls kaldeiska katolska ärkebiskop Amel Shimoun Nonas uttalanden har nyligen ruskat om i traditionella katolska och konservativa sektorer av Internet. Nonas skarpa, sanningsenliga och profetiska ord förtjänar att bli ihågkomna av alla i Väst:

     Våra lidanden idag är upptakten till vad ni, européer och västerländska kristna,  också kommer att drabbas av inom en snar framtid. Jag förlorade mitt biskopsstift. Den fysiska gränserna av mitt apostolat har ockuperats av radikala islamister som vill att vi konverterar eller dör. Men min församling lever fortfarande.

     Var snäll och försök förstå oss. Era liberala och demokratiska principer är värdelösa här. Ni måste återigen försöka förstå vår verklighet i Mellanöstern, eftersom ni välkomnar till era länder ett ständigt växande antal muslimer. Även ni är i fara. Ni måste fatta starka och modiga beslut, även till priset av att de motsäger era principer. Ni tror att alla människor är lika, men det är inte sant: Islam säger inte att alla män är lika. Era  värderingar är inte deras värderingar. Om ni inte förstår det snart nog kommer ni att bli offer för den fiende ni välkomnar i era hem.

Assyrian genocide

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Hur skall man få in det i skallen på en degenererad svensk socialist som lever på andras pengar och det är det enda som betyder något för honom?

Polly Ester sa...

Skrämmande uttalande. Men sant, sant. När ska folk vakna och förstå vad som är på gång!!

Anonym sa...

Folk förstår först den dag den egna familjen blir hämtad, bortförd och troligen terminerad!

Anonym sa...

Ja det är omöjligt! Som svar får man folkölsrap i ansiktet. Kan de efter sitt djuplodande tänkande ens kommentera vad man oroligt sagt så är svaret, "hetsa inte upp dig, raaap. Joo, det är nog bara att acceptera" och ett långt raap igen som avslutning. Vi blir därmed tackade av vår socialistiska, gode och förstående vän som knappt orkat sig ut genom dörren på 30 år.
Om du kontrar med att det känns otryggt och otacksamt med att bl a (de arbetssamma Somalierna) ser snett på mig som tack för livslång svensk hjälp så får man till svar att man ska inte vara så känslig.

Tro inte att du får stöd av en sådan. Är du dessutom blond och snygg är chanserna ännu mindre...

Zoomali sa...

Ja svensken är så urbota hjärntvättad att de inte förstår bättre! De hjälper gärna en s k medmänniska som är analfabet, aldrig kommer jobba, för könsstympning och disrespekt för djur och natur än en infödd svenne som fått livet förstört pga felbehandling inom vården. Utan ekonom ersättning, utan värme och förståelse från sina svenska vänner o föräldrar. Då finns ingen medmänsklighet!
Svensken är ju berest! De åker 1 gång/år till Thailand o bor på All Inclusive. De har sett att de stackars baarneeen ( är över 20 år o gifta) och behöver hjääälp. Imigrationsverket godkänner dessutom de som är kriminella, har falskt ID och kommer från länder där det inte pågår krig.

"I vårt land Etiopien är det inget krig, men stora ekonomiska skillnader", sa en etiopier nyss till mig.
En Kashakztanier har bott här i flera år o lärt sig svenska, men jobba i Sverige är hon för fin för! Blev utskälld av henne eftersom svenskarna tagit hand om hennes stackars son. Hur mkt kostar det oss att betala för fosterföräldrarna? Men enl henne är det pga att hon är utlänning de gjort så. Inte för att hon levde lyxliv utomlands medan pojken försummades. Ifrågasätt inte en ryska! De vet alltid bäst med sitt iskalla o stenhårda sätt. Pga hennes storhetsvansinne så kommer hon troligtvis att försöka adoptera ett barn från Ryssland. Du vet, de är ju inte lika nogräknade som våra svenska myndigheter. Ironiskt nog så varnar hon oss för Tjetjenerna. Hon menar att våra blonda barn snart får halsen avskurna av dem.

När fler upplopp, våldtäckter etc börjar bli ännu mer frekvent så vaknar nog svensken. Men då är det för sent! Vad som förvånar mig är att Rednecksvensken som kallade utlänningar för ytisar på tidigt 80-tal nu är så försoffade. Kan delvis bero på att många är fosterföräldrar åt utländska barn, deras biologiska barn har blivit gravida med någon invandrare, de själva är så feta o fula så de har blivit ihop med någon icke etnisk svensk. Oh, ursäkta, finns bara VI! Däremot har de rätten till vårt och sitt medfödda medborgarskap. En Indier är svensk här men är Indier när han är "hemma" med alla sina rättigheter. Kom ihåg: nämn aldrig att vi har för många invandrare! Svenska folket måste acceptera den s k Invandringskvoten! När vi dessutom är stela, utan gammal historia (vilket kan bero på att vi hade istid...konstigt att vi idag är världens mest moderna land trots att vi hamnade på efterkälken) och redan på 70-talet införde Pizza i vårt land, så ska vi bara inte klaga. Vi har inget genuint svenskt! På sin höjd var vi ju bara bönder...***Jag minns min hårt arbetande farfar med sin fina nordsvenska häst bland all midsommarblomster...*** Men jag är bara en svensk romantiker som får motstånd av mina egna, vilket är värsta sveket och de stora grupperingarna av utlänningar som håller ihop. Det var tacken för att man ville hjälpa invandrare tidigare, jag har även ställt upp för folk när jag varit ute och rest. Bara slutat med att de velat ha mer pengar! Svensken är för snäll och godtrogen. VAKNA!!!

Knute sa...

Irakiska barn halshöggs för sin kristna tro

Another horrific scene unfolded in Iraq when militants with the Islamic State (ISIS) slaughtered four Christian children for refusing to convert to Islam.

The Rev. Andrew White, vicar of St. George's Anglican Church in Baghdad, told the Orthodox Christian Network that the ISIS militants gave the children, all under age 15, the choice of converting to Islam or death by beheading.

"Islamic State turned up and said to the children, 'You say the words that you will follow Mohammed,'" White said. "The children said, 'No, we love Yesua [the Iraqi name for Jesus]. We have always loved Yesua. We have always followed Yesua. Yesua has always been with us.'

"Once again the ISIS militants told the children to convert and again they refused. The terrorists then beheaded all four children."

White currently resides in Israel, and has said it is impossible for Christians to live in Iraq due to relentless persecution, the Jerusalem Post reported.

More than 250,000 Christians have fled northern Iraq since ISIS moved into the country.

"ISIS came in and hounded all [the Christians] out," White said. "They killed huge numbers. They chopped their children in half, they chopped their heads off. It was so terrible what happened."

In October, the Insider Report quoted White saying that Christians in northern areas of Iraq "are literally homeless. They've no longer got their homes or their security, and they're living in camps. Things are really bad."

He also said: "For the first time, I've had to consider the very real fact that Christianity may be at an end [in Iraq]."

http://news.newsmax.com/?ZKC6aXGh7U1Uh894C.IRBAJSR3bfxJU1Z

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.