19 september 2014

Enligt Michelle

så har Barack levererat enligt sina löften om Hopp och Förändring och om han inte gjort allt han lovat är det Bush fel.

Enligt Washington Examiner:
Landets “första dam” Michelle Obama, klampar in på kampanj-scenen för att hjälpa demokraterna i mitt-terminsvalet och hon hävdar att hennes man verkligen åstadkommit  Förändringar och Hopp som  han lovade när förre presidenten George W. Bush gav honom nycklarna och han såg "röran som han måste ta hand om.”
     "När folk frågar mig om jag fortfarande tror på allt vi sade om förändring och hopp år 2008, förklarar jag för dem att jag tror på det mer än någonsin, därför att jag har sett det med egna ögon", säger hon.
     Även om vi fortfarande har mycket arbete att göra,  har vi verkligen gjort mycket av den förändringen vi talade om," sade den Första Damen.

Motbjudande, oärligt, föraktligt - men inte oväntat. Och det är riktigt, han har verkligen förändrat landet och har fortfarande tid att förstöra ännu mer.


3 Kommentarer:

HazeP sa...

Verkar vara USA:s svar på Erik "Bagdad Bob" Ullenhag ...

Anonym sa...

http://avpixlat.info/2014/09/18/tino-sanandaji-om-m-flykten-till-sd/

Här kan man beskåda "Bagdad Bobbie" Ulrika Karlsson i full verksamhet. Hon försöker se ut som om moderaterna har vunnit valet. Sitter och småflinar hela tiden och avslutar med att moderaterna har gjort ett bra val. Det brukar heta att män är från Mars och kvinnor är från Venus men Karlsson kommer nog från en ännu inte upptäckt planet.

Anonym sa...

Bra bild på denna "kvinna".

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.