12 september 2014

Hole in One för Donald


President Barack Obamas golfvanor har fått mycket kritik under de senaste veckorna, men det ser inte ut som det kommer att ändras.  Han kände sig emellertid tvungen att be om ursäkt för att han spelade golf strax efter mordet på journalisten James Foley.

Nu kommer det också fram att Obama nekats att spela på ett antal elitgolfbanor i Westchester County-området - bland dem Trump National Golf Club, Winged Foot och Willow Ridge . Presidenten hade planerat att tillbringa  Labor Day helgen i området för att delta i tiggar-kampanjer  och två bröllop, men valde att stanna bara en dag, sedan han avvisats av klubbarna, enligt en rapport från NBC 4 New York.

När Obama spelar golf stängs hela anläggningen för “vanligt folk” och dessa “country clubs” vill uppenbarligen inte förarga sina inflytelserika och högt betalande medlemmar genom att stänga över Labor Day-helgen för att ge utrymme för presidenten.

Donald Trump tog tillfället i akt med ett erbjudande  som kanske innebär lösningen på Amerikas problem just nu och kan befria landet från den mest laglöse och destruktive presidenten i amerikansk historia .

Trump äger några av de bästa och lyxigaste golfbanorna i landet och han lovar att om Obama lämnar sitt ämbete nu kommer han att få livstids medlemskap på Trumps banor.


3 Kommentarer:

Anonym sa...

Ja vore ju bäst om denna odugling avgick och lämnade posten till någon som har lite ryggrad! Vore ju bättre för befolkningen i USA om man hade en ledning som brydde sig om inrikespolitiken i stället för att starta och underhålla kostsamma krig runt om i världen.

Berit sa...

Joe Biden är ju den som står på tur, men även han skulle vara bättre

HazeP sa...

Off-topic (eller vad det nu heter), men här kommer en mycket bra artikel om "moderata muslimer":

http://mxp2.se/2014/september/moderata-muslimer-finns-inte-och-finns-alls-inte-i-koranen-2.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.